برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته دوازدهم بوندس لیگا آلمان/ برد میلی‌متری بایرن مقابل آگسبورگ

صدرنشین رقابت‌های لیگ دسته اول باشگاهی فوتبال آلمان به پیروزی میلی‌متری مقابل آگسبورگ رسید.

شب گذشته پیکارهای هفته دوازدهم بوندس لیگا با انجام دو دیدار خاتمه یافت. در ورزشگاه ایمپولس‌آره‌نا، جایی که آگسبورگ تازه‌وارد پذیرای بایرن پیشتاز و صدرنشین بود، سرخ‌پوشان باوارایی ۲ بر یک پیروز شدند.
 
در این دیدار ماریو گومس مونیخی‌ها را در دقیقه 15 پیش انداخت. در دقیقه ۲۸ فرانک ریبری، ستاره فرانسوی گل بایرن تیمش را زد اما در دقیقه ۵۹ آگسبورگ یکی از این دو گل را توسط هوسوگوی جبران کرد.
در دقیقه ۹۰ این مصاف آناتولی تیموچوک، هافبک دفاعی بایرن به علت خطای فاحش از زمین اخراج شد.

در دیداری دیگر هانوفر و شالکه ۲ بر ۲ مساوی کردند. پاپالودوس ۳۰و عبدالیه ۵۹ برای هانوفر، پوکی ۲۶ و ۷۳ برای شالکه در این مصاف گل زدند.
 
با انجام این مسابقات بایرن اکنون با ۲۸ امتیاز در صدر جدول قرار دارد. بورسیادورتموند با ۲۳ امتیاز در پله دوم است. وردربرمن و بورسیامونشن‌گلادباخ(هردو با ۲۳ امتیاز) و شالکه ۲۲ امتیاز، در رده های سوم تا پنجم حضور دارند.
تاریخ: 1390/8/16
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: