برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

وحید هاشمیان:می‌توانستیم برنده دربی شویم/ مشکل پرسپولیس مسائل روحی و روانی است

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه بازیکنان این تیم برابر استقلال عملکرد خوبی داشتند، گفت: مشکلات روحی حل شود در همه جام‌ها مدعی هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید هاشمیان پس از دربی 72 ضمن بیان مطلب فوق افزود: به نظرم امروز پرسپولیس خوب بازی کرد و بعد از گل نخست هم دو شانس گلزنی داشتیم که استفاده نکردیم. ما در شروع نیمه دوم هم گل برتری را به ثمر رساندیم.

وی ادامه داد: در این بازی روی اشتباهات فردی گل نزدیم و روی اشتباهات فردی هم گل خوردیم و در حالیکه می توانستیم پیروز شویم در نهایت به نتیجه تساوی رسیدیم.

مهاجم تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: عملکرد خوبم شاید به خاطر این بود که بیشتر استراحت کرده بودم اما کلا باید بگویم که چهار، پنج هفته اول لیگ به علت شکستگی دستم خوب نبودم اما روزبه‌روز آماده‌تر می شوم، ضمن اینکه در این دیدار هم می توانستم گلزنی کنم که این اتفاق نیفتاد.

وی خاطرنشان کرد: تیم ما شرایط خوبی دارد اما مسائل روحی و روانی که از بیرون به تیم تحمیل می شود، ذهن و تمرکز بازیکنان را به هم می ریزند. قطعا اگر این مشکلات حل شوند در همه جام‌ها مدعی هستیم.

هاشمیان در پایان گفت: امروز ملی پوشان دو تیم نبودند اما شرایط 2 تیم برابر بود و اگر ما از فرصت‌های‌مان بهتر استفاده می کردیم، برنده می شدیم.

هفتاد و دومین دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال که در چارچوب تورنمنت سه جانبه جام ولایت برگزار شد، به نتیجه تساوی انجامید تا سرخپوشان تهرانی عنوان قهرمانی این جام بین المللی را به خود اختصاص دهند.


تاریخ: 1390/8/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: