عباس ترابیان:دلیلی برای بازگشت شمس نیست
عباس ترابیان:دلیلی برای بازگشت شمس نیست
شماره خبر :32043
مسوول کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال معتقد است با وجود علی صانعی، در حال حاضر دلیلی برای بازگشت حسین شمس به تیم ملی کشورمان وجود ندارد.
عباس ترابیان در گفت و گو با ایرنا تصریح کرد: در حال حاضر به هیچ عنوان به اینکه حسین شمس دوباره به تیم ملی فوتسال ایران بازگردد، فکر نمی کنیم و دلیلی هم برای این کار وجود ندارد.
ترابیان ادامه داد: صانعی سرمربی تیم ملی فوتسال ایران است و توانایی های خود را نیز به ما اثبات کرده و کاملا از او حمایت خواهیم کرد.
مسوول کمیته فوتسال در خصوص اینکه تعدادی از بازیکنان تیم ملی ابراز امیدواری کرده بودند، شمس به تیم کشورمان بازگردد، گفت: بازیکنان برای ابراز امیدواری کردن آزاد هستند اما نمی توانند برای ما تصمیم گیری کنند.
وی تصریح کرد: صانعی مربی با تجربه ای است و سال ها در تیم ملی مربیگری کرده و می تواند روند رو به رشد ما را ادامه دهد.
ترابیان اظهار داشت: از این مربی حمایت کامل خواهیم کرد و اعتقاد دارم باید به جوان ها بیش از این فرصت دهیم.
تاریخ: 1390/8/17
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















