برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

محمدی در گفتگو با مهر:کشتی آرامش می‌خواهد/ فضا ملتهب و پر از حاشیه است

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با اشاره به برگزاری انتخابات فدراسیون کشتی گفت: کشتی در سال المپیک نیازمند آرامش و دوری از حاشیه است.

غلامرضا محمدی، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: ما تمامی برنامه‌های خود را برای کسب سه سهمیه باقی مانده المپیک در مسابقات گزینشی و در نهایت المپیک لندن آماده کرده‌ایم و با برنامه در این مسابقات شرکت می کنیم.

وی ادامه داد: هدفگذاری برنامه چهار ساله ما کسب مدال در المپیک لندن است و خوشبختانه با حمایت‌های فدراسیون کشتی نتیجه آن را با کسب چهار مدال طلا در دو رشته آزاد و فرنگی در رقابت‌های جهانی ترکیه دیدیم.

دارنده دو مدال نقره جهان تصریح کرد: در حالی که ما باید بهمن‌ماه در رقابت‌های کشتی قهرمانی آسیا و فروردین‌ماه در رقابت‌های گزینشی قاره آسیا و در نهایت کمتر از 9 ماه دیگر در مسابقات المپیک شرکت کنیم متاسفانه چند روز است فضای کشتی ملتهب و پر از حاشیه شده است.

وی تاکید کرد: برگزاری بحث انتخابات در فدراسیون کشتی در زمان فعلی باعث این موضوع شده است تا تمام تمرکز مسئولان و مربیان از متن قضیه که همان مدال المپیک است، دور شود.

دارنده دو مدال برنز جهان با اشاره به اینکه کارنامه فدراسیون کشتی در رقابت‌های جهانی مشخص شده است در پایان خاطر نشان کرد: از عباسی وزیر ورزش و برخی معاونان ایشان می خواهیم شرایطی را فراهم کنند تا کشتی به دور از حاشیه برای المپیک آماده شود، تغییر مدیریت فدراسیون و شخص یزدانی خرم در برهه کنونی تصمیم منطقی نیست و تبعات جبران ناپذیری برای کشتی خواهد داشت.


تاریخ: 1390/8/17
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: