بازگشت مجیدی و حضور "الونگ" در تمرین استقلال/ زندی و خسروی غایب بودند
به گزارش خبرنگار مهر، تمرین عصر چهارشنبه تیم استقلال از ساعت 16 و در ورزشگاه دستگردی آغاز شد. در این تمرین تمامی اعضای کادر فنی حضور داشته و در طول مراحل آماده سازی نظارهگر تلاش شاگردان خود بودند. مربیان استقلال در مواقع لزوم نکاتی را به بازیکنان یادآوری می کردند.
محسن یوسفی که در دیدار مقابل پرسپولیس تهران از ناحیه چشم به شدت آسیب دیده بود در تمرینات امروز حضور داشت و با جدیت تمرین می کرد.
سرمربی تیم استقلال تهران در اواسط تمرین با مسئولان ورزشگاه دستگردی به گفتگو پرداخت ظاهرا این صحبتها بیشتر در خصوص نگهداری از زمین چمن ورزشگاه بوده است.
اسماعیل شریفات، بازیکن ریزنقش و سرعتی تیم استقلال به دلیل آسیب دیدگی که از ناحیه مچ دست پیدا کرده است، امروز به صورت انفرادی به تمرین پرداخت.
الونگ الونگ کامرونی که قرار است در صورت تایید پرویز مظلومی به عضویت تیم استقلال درآید، امروز هم در کنار بازیکن این تیم به تمرین پرداخت.
در تمرین امروز استقلال فریدون زندی و خسرو حیدری به دلیل مصدومیت و بازیکنان ملی پوش به دلیل حضور در اردوی تیم ملی و همچنین "جاسم کرار" به علت حضور در اردوی تیم ملی عراق غایب بودند.
در ابتدای تمرین بازیکنان دور زمین دویده و سپس در پشت دروازه به کارهای کششی و سرعتی پرداختند. آبی پوشان در بخش پایانی تمرین در قالب سه تیم در یک زمین کوچک به بازی فوتبال پرداختند که تیم بازنده موظف بود در پشت دروازه به بازی آقاوسط بپردازد.
تمرین تیم استقلال تهران در ساعت 17 و 15 دقیقه به پایان رسید و این تیم در روز پنجشنبه و از ساعت 14 بعدازظهر تمرینات خود را ادامه خواهد داد.
لازم به ذکر است بنا به دستور کادر فنی استقلال، تمرین روز جمعه این تیم تعطیل خواهد بود و بازیکنان از شنبه تمرینات خود را پیگیری می کنند.
















