برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مروری بر رقابت های مرحله رفت پلی اف جام ملت های اروپا

مروری بر رقابت های مرحله رفت پلی اف جام ملت های اروپا شماره خبر :32093   دیدارهای مرحله رفت پلی اف جام ملت های اروپا از روز جمعه هفته جاری آغاز می شود و در حساسترین دیدار تیم ملی ترکیه در استانبول میزبان کرواسی خواهد بود.

هشت تیم قاره اروپا که در مرحله مقدماتی به جایگاه دومی گروه های خود دست یافته اند، این شانس را خواهند داشت تا برای راهیابی جام ملت های 2012 برابر حریفان خود به برتری دست یابندو مسافر اوکراین و لهستان شوند.

بر این اساس دیدارهای مرحله رفت پلی اف روز جمعه هفته جاری 20 برگزار خواهد شد و رقابت های مرحله برگشت نیز چهارشنبه 25 آبان برگزار می شود تا چهار تیم پایانی راه یافته به یورو مشخص شوند.

 

ترکیه - کرواسی؛

 

یادآور دیدار تاریخی در یورو 2008

 

تیم ملی ترکیه در دوره گذشته این مسابقات که به میزبانی سوییس و اتریش برگزار شد یکی از تیم های شگفتی ساز بود که با هدایت فاتح تریم و ارایه بازی های تماشاگر پسند تا مرحله نیمه نهایی صعود کرد و توانست هواداران بیشماری از سراسر جهان برای خود جمع آوری کند.

 

در آن دیدار ابتدا کرواسی که فوتبالی زیبا و کلاسیک را به نمایش می گذاشت با گل دقیقه 118 راکیتیچ پیش افتاد، اما در فاصله چند ثانیه به پایان سمیح شنتورک کار به تساوی کشاند تا در نهایت ترک ها راهی نیمه نهایی شوند.

 

با گذشت زمان حالا این دو تیم دوباره به مصاف هم می روند تا یکی از این دو تیم دوست صاحب سبک راهی یورو شود.

 

بدون تردید تیم ملی ترکیه با هدایت گاس هیدینگ هلندی به دنبال این خواهد بود تا در استانبول به نتیجه ای ایده آل دست یابد، چراکه آنان به خوبی می دانند در زاگرب کار بسیار سختی دارند.

 

استونی - جمهوری ایرلند؛

 

امید یک ملت به تراپاتونی

 

ایرلندی ها یکی از تیم هایی هستند که همواره در آخرین لحظات شانس حضور در تورنمنت های بزرگ را از دست می دهند.

 

ایرلندی ها که فوتبالی کاملا انگلیسی را به نمایش می گذارند از 3 سال قبل جیووانی تراپاتونی سرمربی نامدار ایتالیایی را به استخدام خود در آوردند و با این مربی در آستانه حضور در جام جهانی 2010 نیز قرار داشتند اما تیری هانری با استفاده از دست خود فرانسوی ها را راهی آفریقای جنوبی کرد.

 

حالا ایرلندی ها دوباره راهی پلی اف شده اند تا این بار در آستانه صعود به جام ملت ها قرار گیرد و شاید دوباره به یک تورنمنت معتبر صعود کنند.

 

در مسیر ایرلند برای رسیدن به این موفقیت یک حریف ناشناخته و البته شگفتی ساز به نام استونی قرار دارد که در مرحله گروهی با پشت سر گذاشتن تیم قدرتمندی چون صربستان به پلی اف رسید.

 

بوسنی هرزگوین - پرتغال؛

 

غول همیشه خفته، بیدار می شود؟

 

پرتغال تیمی است که بسیاری از مربیان تیم های بزرگ فوتبال جهان آرزوی داشتن برخی از نفرات آن را در ترکیب خود دارند.

 

این تیم در گذشته ستارگان بزرگی چون فیگو، کاستا، گومش، ژاویر، بایا، کونسیسائو و چند فوتبالیست سرشناس دیگر را در اختیار داشت اما همواره برای صعود به مسابقات بزرگ دست و پا می زد.

 

با گذر زمان و تغیبر نسل بازهم این خصوصیت در ذات تیم ملی پرتغال وجود دارد و این غول خفته هنوز از خواب بیدار نشده است.

 

کریستیانو رونالدو، نانی، کوارشما، سیمائو، په په، کاروالیو، کونترائو، موتینینو و میرلس بازیکنانی هستند که در بهترین تیم های باشگاهی جهان به عنوان یک ستاره می درخشند اما هیچگاه در تیم ملی موفق نبوده اند.

 

پرتغال با هدایت پائولو بنتو سرمربی جوان خود نتوانست به صورت مستقیم راهی یورو شود و در مرحله پلی اف رقیبی قدیمی را پیش روی خود دارد.

 

پرتغال و بوسنی هرزگوین در مرحله پلی اف جام جهانی نیز به مصاف هم رفتند که با موفقیت پرتغال به پایان رسید و حالا پس از دو سال این تیم ها باید برای رسیدن به یک مسابقه بزرگ دیگر به مصاف هم می روند.

 

*جمهوری چک - مونته نگرو

 

بدون ستاره به دنبال صعود

 

 

 

اگر تا چند سال قبل تیم ملی جمهوری چک با در اختیار داشتن بازیکنان بزرگی همچون پاول ندود، یان کولر، پوبورسکی و چند بازیکن دیگر از قدرت های اروپا و حتی جهان به شمار می رفت در حال حاضر از این تیم به عنوان یک قدرت یاد نمی شود.

 

هرچند هنوز نفرات سرشناسی چون پتر چک و  روسیچکی در ترکیب این تیم حضور دارند اما این بازیکنان پابه سن گذاشته دیگر شادابی گذشته را ندارند.

 

چک ها برای صعود به جام ملت ها باید در دیدار رفت در پراگ از مونته نگرو پذیرایی کنند.

 

مونته نگرو که چندی پیش از صربستان جدا شد تا به عنوان یک کشور مستقل فعالیت کند در صورت برتری برابر جمهوری چک به یک پیروزی تاریخی دست خواهد یافت.

 

** تیم های صعود کرده به جام ملت های اروپا در سال 2012:

 

میزبانان: لهستان و اوکراین

 

انگلستان، آلمان، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، روسیه، دانمارک، هلند، یونان، سوئد

تاریخ: 1390/8/18
موضوع: ورزش جهان
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: