برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به دلیل همزمانی مراسم با دیدار انگلیس مقابل اسپانیا کاپلو از حضور در جشن عروسی پسرش محروم ماند

سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس به دلیل دیدار این تیم مقابل اسپانیا غایب بزرگ جشن عروسی فرزندش است.

به نقل از سان، فابیو کاپلو که از سه سال قبل زمام امور تیم بریتانیایی را در اختیار دارد، به عنوان پدری مهربان از سال‌ها قبل در انتظار برگزاری جشن عروسی پیرفیلیپو پسر ارشدش بود و برای این منظور روزشماری می‌کرد.
اکنون که این مراسم فرارسیده است، امکان حضور در جشن عروسی فرزندش را ندارد.
براساس این گزارش پسرش که نقش مدیر برنامه‌‌های او را نیز ایفا می‌کند، از مدت‌ها قبل جهت برپایی مراسم ازدواج خود در روز شنبه آینده برنامه‌ریزی کرده بود. او با آگاهی از این نکته تیم تحت رهبری پدرش روز جمعه دیدار دوستانه‌ای را مقابل اسپانیا در ورزشگاه ویمبلی برگزار خواهد کرد، اقدام به برنامه‌ریزی و تدارک قطعی جشن ازدواج خود در این تاریخ کرد.

اما مقامات فوتبال اسپانیا به‌دلیل بازیابی قوای بازیکنان بارسلونایی خود تقاضای یک روز تاخیر در این دیدار را کردند و فرانکو بالدینی دستیار کاپلو نیز با درخواست اتحادیه فوتبال انگلیس در این باره موافقت کرد تا سرمربی ۶۴ ساله تیم قهرمان جهان در جام جهانی ۱۹۶۶ ، در عملی انجام شده قرار گیرد.
در این ارتباط پسرش گفت: متاسفانه یکسری اتفاقات دست به دست هم داد تا پدرم غایب مراسم باشد. واقعا مایه تاسف است که او در این مراسم حضور ندارد.
وی ادامه داد: متاسفانه بازی در روزی برگزار می‌شود که جشن در حال انجام است. مطمئنم که پدر زنگ خواهد زد تا تلفنی آرزوی خوشبختی برای من و همسرم کند.
به این ترتیب مربی ایتالیایی به «لورا» همسرش ماموریت داده تا در این جشن که در میلان برگزار خواهد شد، به میهمانان خوش‌آمد بگوید.
تاریخ: 1390/8/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: