پیش از دیدار حساس ابومسلم و پیکان، سید کاظم غیاثیان: دست پر به مشهد بازخواهیم گشت
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: با توجه به شرایط خوبی که بر تیم حاکم است، اگر خدا بخواهد دست پر از بازی با پیکان برخواهیم گشت.
سید کاظم غیاثیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خراسان، قبل از بازی حساس تیمش مقابل پیکان، صدر نشین گروه الف لیگ دسته یک فوتبال کشور اظهار کرد: این بازی مانند سایر بازیهاست اما به لحاظ امتیازات تا اندازهای برای تیم ما حساس است، شرایط تیم برای این دیدار بسیار خوب است و امیدوارم دست پر برگردیم.
وی ادامه داد: تمرینهای تیم با وجود هوای بد حاکم در مشهد این هفته به طور منظم ادامه داشت و خوشبختانه همه چیز روبهراه است.
وی خاطرنشان کرد: بازیهای حساس تمام تیمهای حاضر در گروه هنوز انجام نشده است در صورتی که ما بازیهای سخت خود را تقریبا انجام دادهایم.
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم خراسان با اشاره به جذب احتمالی چند بازیکن در نیم فصل، عنوان کرد: چنانچه اختلاف امتیاز تیممان با سایر تیمهای بالای جدول زیاد نشود، در نیم فصل دوم کاملا قابل جبران است، در حقیقت با برطرف کردن نقاط ضعف و جذب 3-2 بازیکن در نیم فصل، فاصلهمان را کمتر خواهیم کرد.
غیاثیان درباره بردن تماشاگر از مشهد برای دیدار با تیم پیکان، اظهار کرد: صحبتهایی مبنی بر بردن چند دستگاه اتوبوس شده است اما نباید فراموش کرد که بردن این تماشاگران، شرایط ویژهای میطلبد که باید به یک شکل خوب انجام گیرد.
دیدار تیمهای فوتبال ابومسلم خراسان و پیکان، روز پنجشنبه 19 آبان ماه، ساعت 14:30 در مجموعه ورزشی ایران خودرو تهران برگزار میشود.
انتهای پیام
کد خبر: 9008-12118
















