برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

موافق تاخیر در اعلام آرای خاطیان پرسپولیس نبودم

موافق تاخیر در اعلام آرای خاطیان پرسپولیس نبودم شماره خبر :32147   اتفاقات ورزشگاه چوکا فجیع، شرم آور و قبیح بود/ رای فیفا در خصوص استیل آذین واقعی است/ دستور کفاشیان دخالت نیست/ اقتدار کمیته انضباطی زیر سوال نرفت.

رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه موافق تاخیر در اعلام رای خاطیان تیم فوتبال پرسپولیس نبوده است، گفت: اقتدار کمیته انضباطی را در رای صادره ما ببینید نه تاخیر در زمان اعلام آن.

اسماعیل حسن‌زاده در گفت‌و‌گو با ایلنا در رابطه با دلایل به تاخیر افتادن اعلام رای خاطیان تیم فوتبال پرسپولیس، اظهار کرد: طبق اعلام قبلی ما قرار بود روز یکشنبه پرونده شیث رضایی و محمد نصرتی با اعلام رای نهایی این دو بازیکن در کمیته انضباطی کاملا بسته شود، اما علی رغم صادر شدن این رای از سوی ما در آخرین لحظه رییس فدراسیون فوتبال خواهان عدم اعلام این رای شد.

وی افزود: اگر چه من و همکارانم با توجه به قول قبلی خود به اعلام این رای اصرار زیادی داشتیم اما علی کفاشیان خواست که با توجه به مصالح ملی و همچنین شرایط تیم ملی در جریان رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ???? اعلام این رای تا بعد از دیدار ملی پوشان کشورمان مقابل اندونزی به تاخیر بیفتد.

دستور کفاشیان دخالت نیست
رییس کمیته انضباطی در پاسخ به این سوال که دستوری بودن این امر از جانب کفاشیان دخالت مستقیم وی در امور کمیته متبوع شما نیست؟ تصریح کرد: رییس فدراسیون فوتبال با توجه به جایگاهش در همه امور اختیار کامل دارد و ایشان نیز در این برهه زمانی نظرشان این بود که اعلام این رای به تعویق بیفتد. طبق قانون ما باید تابع تصمیم رییس فدراسیون باشیم. ضمن انکه فراموش نکنید که حتی قوه قضائیه هم در برخی موارد بنا به یک شرایط خاص ممکن است رای صادره از جانب خود را با چند روز تاخیر اعلام کند
.
وی ادامه داد: این را هم بدانید که کمیته انضباطی بدون اطلاع دبیرکل فدراسیون فوتبال نمی‌تواند هیچ رایی از جانب خود را حتی از طریق سایت رسمی فدراسیون هم اطلاع رسانی کند. من اعتقاد دارم که این تاخیر در اعلام رای از کمیته انضباطی هم خرج کرد. اما این دستور از جانب رییس فدراسیون کاملا قانونی بوده و فکر هم می‌کنم با توجه به شرایط حساس تیم ملی این اتفاق قابل درک باشد.

اقتدار کمیته انضباطی زیر سوال نرفت
حسن‌زاده در ادامه در واکنش به سوال دیگری که دخالت‌های این چنینی به معنای زیر سوال رفتن جایگاه و اقتدار کمیته انضباطی نیست، گفت: به هیچ وجه چنین اعتقادی ندارم. مردم و رسانه‌ها باید اقتدار کمیته انضباطی را در رای صادر شده از جانب این کمیته بسنجند نه تاخیر در اعلام آن و نحوه مدیریت فدراسیون.
وی همچنین با تاکید بر اینکه پرونده خاطیان پرسپولیس بعد از صدور رای کاملا از کانال کمیته انضباطی خارج شده است، افزود: این هم یک پرونده همچون سایر پرونده‌های کمیته انضباطی بود با این تفاوت که مردم نسبت به آن حساسیت بیشتری داشتند.

اتفاقات ورزشگاه چوکا فجیع، شرم آور و قبیح بود
رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه این گفت‌و‌گو به ضرب و شتم داور دیدار چوکای تالش و شهرداری دزفول اشاره کرد و گفت: اتفاقات این دیدار فجیع، شرم اور و زشت بود. ما قطعا با مسببین این اتفاق کاملا غیر ورزشی به شدت برخورد خواهیم کرد و در همین راستا مدیرعامل و سرپرست تیم چوکا را نیز به کمیته انضباطی فرا خوانده‌ایم.

وی ادامه داد: من احساس می‌کنم تیم چوکای تالش بازیچه دست برخی افراد شده است. خوشبختانه تالش دارای مردمانی مهربان و فهیم هستند و فرهنگ لطیفی هم دارند اما در این دیدار برخی اتفاقات تلخ رخ داد که خود مردم این شهر هم خواهان برخورد قاطع کمیته انضباطی با این عده قلیل شده‌اند.

بازیکنان خاطی موقتا محروم شدند
حسن‌زاده با اعلام این خبر که خاطیان دیدار تیم‌های چوکا و شهرداری دزفول موقتا از همراهی تیمشان محروم شده‌اند، گفت: تیم چوکا تالش تا زمان جلسه رسیدگی به تخلفات این تیم به سه هفته بازی بدون تماشاگر محکوم شده است. مطمئن باشید که کمیته انضباطی در موعد مقرر یک برخورد قاطع با مسببین این اتفاق تلخ خواهد داشت.

رای فیفا در خصوص استیل آذین واقعی است
رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه در پاسخ به سوالی در رابطه با خبر کسر امتیاز از باشگاه استیل آین گفت: این تیم متاسفانه به خاطر شکایت دو بازیکن یا مربی خارجی فصل گذشته خود از سوی فیفا به کسر ? امتیاز از لیگ دسته اول فوتبال محکوم شده است. فیفا این رای خود را از طریق نامه‌ای به رییس فدراسیون فوتبال ابلاغ کرده است و نسبت به اجرای آن هم تاکید فراوانی دارد.

وی افزود: ما هم در همین راستا بحث مطالبات گذشته اعضای سایر تیم‌ها را با جدیدت پیگیری می‌کنیم و به چند تیم هم اخطار داده‌ایم که البته اغلب این تیم‌ها هم از ما برای پرداخت بدهی‌های خود فرصت خواسته‌اند.

تاریخ: 1390/8/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: