برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان - پاریس/ کیانوش رستمی قهرمان جهان شد

در هفتمین شب رقابتهای وزنه برداری قهرمانی جهان، کیانوش رستمی وی در حرکت دوضرب با زدن وزنه 209 کیلویی قهرمان حرکت دو ضرب و مجموع جهان شد و دو طلای باارزش برای کشورمان به ارمغان آورد . وی در حرکت یک ضرب دسته 85 کیلوگرم به مدال برنز رسیده بود .

کیانوش رستمی دومین وزنه بردار تیم ایران در رقابتهای وزنه برداری قهرمانی جهان در حالی به عنوان هشتمین وزنه بردار به روی تخته آمد که باقری و رضازاده با فریادهای گوشزد کننده به کنار تخته آمدند و او را کمک می کردند تا توانست با قدرت وزنه 169 کیلوگرمی را در حرکت اول بالای سر ببرد. فریادهای "ماشاالله" که از گوشه و کنار سالن شنیده می شد مزید بر علت شده بود تا کیانوش به راحتی در نخستین حرکت یک ضرب موفق باشد.


 رستمی برای دومین بار در حرکت یک ضرب وزنه 173 کیلوگرم را انتخاب کرد و بالای سر برد و در حرکت یک ضرب دسته 85 کیلوگرم به مدال برنز رسید.

وی در حرکت دوضرب با زدن وزنه 209 کیلویی قهرمان حرکت دو ضرب و مجموع جهان شد و دو طلای باارزش برای کشورمان به ارمغان آورد .

به این ترتیب و پس از مسجل شدن قهرمانی رستمی و کسب مدال طلای وی در حرکات دو ضرب و مجموع ، این وزنه‌بردار دو بار پیاپی به وزنه  219 کیلوگرمی که در واقع رکورد جهان محسوب می‌شد حمله کرد که در نهایت با ناکامی در مهار آن نتوانست پس از  17 سال رکورد وزنه‌بردار چینی را جابجا کند.

در حرکات دو ضرب وزنه‌برداران فرانسه و کوبا به ترتیب دوم و سوم شدند و در مجموع نیز پس از رستمی وزنه‌برداران فرانسوی و لهستانی به عناوین دوم و سوم جهان دست یافتند.

تاریخ: 1390/8/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: