حضور کریم باقری در تمرینات صبح روز شنبه پرسپولیس
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز در ورزشگاه «درفشیفر» برگزار شد که نکته جالب این تمرین حضور کریم باقری پس از مدتها در جمع بازیکنان پرسپولیس بود.
پس از گذشت 12 هفته از لیگ برتر فوتبال و کسب نتایج نه چندان خوب پرسپولیس مدیران این تیم تصمیم گرفتند که برای تقویت کادر فنی سرخپوشان از حضور احمدرضا عابدزاده و کریم باقری استفاده کنند.
در این میان عابدزاده از حضور در پرسپولیس انصراف داد، اما کریم باقری درباره آمدن یا نیامدنش به پرسپولیس صحبت خاصی نکرده بود، ولی امروز (شنبه) در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس که در ساعت 9:30 صبح برگزار شد، حضور پیدا کرد و در کنار بازیکنان و کادر فنی سرخپوشان قرار گرفت.
باید دید کریم باقری پس از حضور دوبارهاش در تمرین پرسپولیس آیا به کادر فنی این تیم اضافه خواهد شد یا خیر و اگر این گونه باشد با چه سمتی وارد این تیم خواهد شد.
















