برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در استقلال فرقی بین نفرات اصلی و ذخیره وجود ندارد

هافبک تیم استقلال می گوید که علت نتیجه گرفتن تیم صبا داشتن مربی خوب و بازیکنان با انگیزه است.

محسن یوسفی با اشاره به مصدومیتی که از ناحیه چشم دچار آن شد، گفت: در حال حاضر شرایط خوبی دارم و تمرین‌ها را پیگیری می‌کنم، اما کمی کبودی دور چشم من هنوز باقی‌مانده که تا بازی با صبا خوب خواهد شد.

یوسفی در مورد برگزاری تمرین‌های این تیم بدون ملی‌پوشان، بیان کرد: دیگر به این مساله عادت کرده‌ایم و در این فصل همیشه استقلال با این موضوع روبرو بوده است. هر چند یک بار ملی‌پوشانمان به دلیل بازی‌های ملی به اردوی تیم ملی می‌روند. به هر حال باید خودمان را با این شرایط وفق بدهیم و چاره‌ای جز این نداریم.

وی با اشاره به تیم صبا، بیان کرد: صبا تیم جوان و خوبی است و به دلیل این که مربی خیلی خوب و بازیکنان با انگیزه‌ای دارد، همین انگیزه کافی است که آن‌ها بیشتر تلاش کنند. وقتی هم که تلاش زیادی می‌کنند نتیجه‌ بهتری می‌گیرند.

یوسفی در مورد میزان تفاوت بازیکنان اصلی و ذخیره‌های استقلال، گفت: در استقلال اکثر بازیکنان بازی می‌کنند و فرق چندانی بین آن‌ها وجود ندارد، به عنوان مثال برابر سپاهان حدود پنج نفر از بازیکنانی که در همین جام «ولایت» حضور داشتند بازی کردند و هنوز هم خیلی‌ها هم معتقدند که آن بازی یکی از بهترین عملکردهای تیم استقلال بود.

وی افزود: بین بازیکنان استقلال هیچ فرقی وجود ندارد و این مربی است که انتخاب می‌کند چه کسی در ترکیب اصلی باشد.
تاریخ: 1390/8/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: