برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کتابخوانی، تلاش ورزشکاران را هدفمند می‌کند

کاپیتان تیم ملی تیراندازی با کمان قطر گفت: کتابخوانی، تلاش و تمرینات ورزشکاران را هدفمند می‌کند و آن‌ها را چند پله به موفقیت نزدیک‌تر خواهد کرد.«فرهان السعدی» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: کتاب گرانبهاترین منبع کسب معرفت است که باید الگوی بهره‌مندی از آن در تمام جوامع و به ویژه در میان ورزشکاران فراگیر و بیش از پیش به آن پرداخته شود تا با پیشرفت‌های چشمگیر فناوری، کتاب به فراموشی سپرده نشود.

وی درباره کتاب‌های مورد علاقه و حوزه‌های مطالعه‌اش گفت: من آثار مربوط به عرفان و کمال‌گرایی را مطالعه می‌کنم، زیرا علاقه بسیاری به کسب معرفت و قدرت معنوی دارم.

وی اضافه کرد:‌ کتابخوانی، فعالیت گسترده تیم قطر است، زیرا اغلب هم‌تیمی‌هایم تحصیلات دانشگاهی دارند یا در حال تحصیلند و به همین دلیل، مطالعه برای آن‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد.

کاپیتان تیم ملی تیراندازی با کمان قطر که در هفدهمین مسابقات آسیایی تیر و کمان در تهران حضور یافته بود، با ابراز خرسندی از مناسب بودن شیوه برگزاری مسابقات، از حضور خبرنگار «ایبنا» برای تهیه خبر و گفت‌گوهای مربوط به حوزه کتاب و کتابخوانی متعجب شد و اظهار خوشحالی کرد که مطالعه تا این حد برای ایرانیان ارزشمند است.
تاریخ: 1390/8/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: