"روبرتو مانچینی": انگستان میتواند قهرمان یورو 2012 شود
سرمربی ایتالیایی منچسترسیتی معتقد است تیم ملی انگلیس توانایی کسب عنوان قهرمانی رقابتهای یورو 2012 را دارد.
مهر
انگلیس از جام جهانی 1966 تا به حال هیچ عنوان قهرمانی در تورنمنتهای معتبر کسب نکرده است. این تیم در جام جهانی 1990 ایتالیا و یورو 96 تا مرحله نیمه نهایی هم پیش رفتند اما نتوانستند در نهایت عنوانی کسب کنند.
اما بعد از اینکه شاگردان "فابیو کاپلو" شنبه شب در ومبلی موفق شدند میهمان خود اسپانیا، قهرمان جهان و اروپا را شکست دهند، روبرتو مانچینی اعلام کرد هموطنش می تواند در یورو 2012 سه شیرها را به افتخاری دیگر برساند.
مانچینی اظهار داشت: انگلیس می تواند از شکست اسپانیا روحیه خوبی بگیرد و خود را برای یورو 2012 آماده کند. آنها تیم بسیار خوبی در اختیار دارند. به نظر من انگلیس می تواند قهرمان جام ملتهای اروپا شود. چرا که نه؟
وی در ادامه تصریح کرد: کاپلو مربی بسیار خوبی است و تیم خوبی هم در اختیار دارد، او می تواند از بازیکنان جوان در ترکیب تیم ملی هم استفاده کند. اسپانیا بهترین تیم اروپا و شاید جهان باشد بنابراین شکست دادن آنها کار آسانی نیست.
سرمربی ایتالیایی تیم منچسترسیتی خاطر نشان کرد: کاپلو 6 ماه دیگر زمان دارد تا تیمش را کاملا آماده رقابتها کند و به نظر من این تیم بخت بالایی دارد.
















