برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

انتقاد رییس ستاد منشور اخلاقی از نام "ابومسلم"

انتقاد رییس ستاد منشور اخلاقی از نام "ابومسلم" شماره خبر :32304   رییس ستاد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال با انتقاد از هجمه رسانه‌ای به فوتبال گفت: در سه هفته اخیر به فوتبال کشور ظلم شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین‌ محمد علی‌پور شب گذشته در مراسم تجلیل از برترین‌های اخلاقی فوتبال ایران در مشهد افزود: این روزها خیلی به فوتبال ظلم شد. از سیستم فرهنگی کشور گلایه دارم؛ زیرا بسیاری از فشارهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی کشور را بر سر فوتبال خورد کرده‌اند.


وی افزود: چرا مسوولان فرهنگی کشور خوبی‌های فوتبال را نمی‌بینند و یک حادثه ناگوار را خیلی زود تیتر اول روزنامه‌ها می‌کنند و فوتبال را به چالش می‌کشند، چرا به سراغ هنر و سینما نمی‌روند، اجازه بدهید فوتبال راه خودش را برود.


وی مدعی شد:‌ مشکلات زیادی در کشور وجود دارد، چرا باید رییس ستاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس نسبت به ساخت نماد ستاره داوود در میدان انقلاب تهران گلایه‌مند باشد، پس شورای انقلاب فرهنگی و نهادهای فرهنگی کجا هستند؟ چرا به این مسائل نمی‌پردازند؟


رییس ستاد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال در ادامه خواستار تغییر نام باشگاه ابومسلم خراسان شد و گفت: ابومسلم خراسانی در تاریخ به استناد کتاب‌های بزرگان شیعه از جمله مرحوم آقاتهرانی و علامه اردبیلی به عنوان فردی شیعه‌کش و دشمن شیعه معرفی شده است، اما نام آن را بر روی تیم استان خراسان رضوی گذاشته‌اند که از مسوولان استان می‌خواهم این نام را عوض کنند.


وی افزود: آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که چرا ابومسلم مدام به لیگ برتر می‌آید، اما سقوط می‌کند؟ 30 سال از جمهوری اسلامی می‌گذرد و از مسوولان استان خراسان می‌خواهم با مردم استان صحبت کنند و نام ابومسلم را از روی تیم این استان بردارند و نامی شایسته مکتب شیعه به جای آن استفاده کنند.


حجت‌الاسلام علی‌پور ادامه داد: امام رضا(ع) که اکنون پرچم سبزش بر گنبد مبارکش دیده می‌شود، علم سیاه ابومسلم را برداشت و پرچم سبز را نماد شیعه کرد، اما شما در این استان تیم سیاه‌جامگان تشکیل داده‌اید و با لباس سیاه در مسابقات حضور دارید.

 

تاریخ: 1390/8/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: