برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پایان خوش یک اشتباه عجیب کمیته برگزاری مسابقات: ماهینی اخطار گرفته بود نه میداودی

کمیته برگزاری رقابت‌های مقدماتی جام جهانی اعلام کرد حسین ماهینی یک اخطاره بود و با این کار اشتباه سایت فیفا را اصلاح کرد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در این نامه آمده است که حسین ماهینی بازیکن خط دفاعی ایران در بازی برگشت مقابل بحرین به دلیل رفتار غیر ورزشی اخطار گرفته است.

روز سه شنبه خبری مبنی بر اینکه میلاد میداوی دو اخطاره بوده منتشر شد که در اثر اشتباه سایت فیفا در اعلام اسامی اخطارها اتفاق افتاد.

سایت فیفا ماهینی را با میداودی اشتباه گرفته بود و به همین دلیل خبرهایی اشتباه مبنی بر اینکه تیم ملی سه بر صفر بازنده می شود منتشر شد اما میلاد میداودی محروم نبود و با مجوز رسمی و پس از استعلام از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا در بازی دیروز حاضر شد.

اشتباه سایت فیفا همه را به اشتباه انداخت. طبق آخرین اخبار کارلوس کی‌روش اعلام کرده بود که میداودی دو اخطاره نیست اما با توجه به اشتباه عجیب سایت فیفا، استعلام هم انجام شد تا تیم ملی با خیالی آسوده به مصاف اندونزی برود.
تاریخ: 1390/8/25
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: