بازتاب صعود تیم ملی فوتبال ایران در رسانه های عربی
اغلب کارشناسان شبکه های تلویزیونی کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پس از برتری چهار بر یک تیم ملی ایران مقابل تیم اندونزی صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به مرحله بعد را با اقتدار توصیف کردند.
در این راستا خالد جاسم کارشناس شکبه الدوری قطر گفت: نتایج درخشان تیم ملی ایران در مرحله اول نخست گروهی مقدماتی جام جهانی نشان داد که سطح فوتبال این کشور به مراتب بالاتر از دیگر کشورهای هم گروه است.
بازیکن تیم ملی فوتبال بحرین هم در پایان دیدار تیمش مقابل قطر در دوحه گفت: تیم بحرین زمانی از هم پاشیده شد که شکست شش بر صفر مقابل ایران را تجربه کرد .
این بازیکن که عبدالطیف عبدالرحمن نام دارد در گفت و گویی تلویزیونی اظهارداشت: به رغم بازی های خوب تیم بحرین در دو دیدار اخیر مقابل ایران در منامه و قطر در دوحه اما شکست سنگین این تیم در ورزشگاه آزادی تهران مسیر را برای صعود بحرین به مرحله بعدی بسیار دشوار کرد.
تیم کارشناسی شکبه تلویزیونی الدوری قطر که تمام بازیهای مقدماتی منطقه آسیا را بررسی می کند هم در اظهارنظری مشترک بیان کردند که تیم ملی قطر با تساوی مقابل بحرین صعودش را به اما و اگرها سپرد و خود را در بازی مقابل ایران در ورزشگاه آزادی که برای هر تیمی رعب آور است، گرفتار کرد.
ماجد الخلیفی بازیکن سابق تیم ملی قطر هم گفت: در شرایط فعلی صعود ما در دست ایران است و خروج با نتیجه مثبت در ورزشگاه آزادی کار ساده ای نیست.
گزارشگر شکبه ابوظبی اسپورت امارات هم گفت: ورزشگاه آزادی ایران یکی از ورزشگاههای بزرگ جهان است و حضور تماشگران انبوه ایرانی که عاشق فوتبال هستند برای هر تیمی هراس آور است.
حمید جمعه که دیدار ایران و اندونزی را از این تلویزیون گزارش می کرد، اظهارداشت: تیم ملی ایران به رهبری کی روش یک سروگردن بالاتر از تیمهای دیگر گروه خود است و بازی پایانی قطر باتوجه به نتایج بدست آمده بسیار دشوار و می تواند برای قطر فاجعه آمیز باشد.
















