برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بازیکنان باید برای حضور در جام جهانی و جام ملت‌های اروپا دستمزد بگیرند

رییس باشگاه بارسلونا می‌گوید فیفا و یوفا باید به بازیکنان به خاطر حضور در رقابت‌های جام جهانی و جام ملت‌های اروپا دستمزد بدهند.

 ساندرو روسل گفت: وضعیت فعلی برای باشگاه ما عادلانه نیست، زیرا باید دستمزد بازیکنان را بپردازند، ولی آن‌ها را در اختیار ندارند.

وی اعلام کرد: اتحادیه باشگاه‌های اروپایی از فیفا و یوفا خواهد خواست نسبت به پرداخت دستمزد بازیکنان در رقابت‌های جام جهانی و جام ملت‌های اروپا اقدام کنند.

رییس بارسلونا گفت: ما در اتحادیه باشگاه‌های اروپایی در حال مذاکره با فیفا و یوفا هستیم و این اتفاق ممکن است در آینده‌ای نزدیک رخ دهد، زیرا این اصلا عادلانه نیست که باشگاه دستمزد بازیکنان را بپردازند و فیفا و یوفا از بازیکنان ما برای درآمدزایی استفاده کنند.

روسل گفت: باید به طور جدی به این موضوع پرداخته شود. امیدواریم که آن‌ها به حرف ما گوش کنند.

رییس بارسلونا در ادامه از یوفا خواست که با انجام تغییراتی در لیگ قهرمانان اروپا به افزایش درآمد باشگاه‌ها از این رقابت‌ها کمک کنند. وی گفت: نمی‌گویم که یوفا برگزاری لیگ قهرمانان اروپا را بر عهده نداشته باشد، اما از آن‌ها می‌خواهیم که به درخواست ما توجه کنند. ما خواهان افزایش درآمد هستیم.

وی گفت: دوست داریم تیم‌های بیشتری در لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشند و روزی بتوانیم مسابقه‌ای مثل بارسلونا مقابل منچستریونایتد را در روزهای شنبه یا یکشنبه برگزار کنیم.

روسل پیش از این گفته بود که مایل است لیگ‌های داخلی کشورهای اروپا با حضور 16 تیم برگزار شود تا درآمد باشگاه‌های بزرگ افزایش پیدا کند.
تاریخ: 1390/8/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: