برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بنگر:استقلال جدی‌ترین رقیب سپاهان است

بنگر:استقلال جدی‌ترین رقیب سپاهان است شماره خبر :32445   ما از 17 بازی دور برگشت 10 بازی را در اصفهان برگزار می‌کنیم و در 5 بازی آخر لیگ 4 بازی میزبان هستیم که این خیلی به نفع ما است

 سپاهان در حالی روز شنبه مقابل پرسپولیس قرار می‌گیرد که زلاتکو کرانچار برای اولین بار روی نیمکت زردپوشان خواهد نشست. محسن بنگر کاپیتان دوم سپاهان هم شرایط تیمش را مناسب توصیف کرده و امیدوار است که در تهران پرسپولیس را شکست بدهند.
او می گوید:«همه چیز خوب است. ما به تهران می‌آییم که هم یک بازی خوب و زیبا انجام دهیم و هم اینکه پرسپولیس را شکست دهیم.» او ادامه می دهد:«ما کاری نداریم که پرسپولیس صدر جدول است و یا ته جدول یا اینکه چند بازیکن مصدوم و محروم دارد. هدف ما رسیدن به صدر جدول است و به همین دلیل بازی با پرسپولیس برای ما مهم است. ما فقط برای خودمان بازی می‌کنیم و باید 3 امتیاز را بگیریم.»
او در پاسخ به این سوال که آیا با کرانچار می‌توانید مدعی قهرمانی باشید تاکید می کند:«صددرصد مدعی هستیم. ما از 17 بازی دور برگشت 10 بازی را در اصفهان برگزار می‌کنیم و در 5 بازی آخر لیگ 4 بازی میزبان هستیم که این خیلی به نفع ما است. اگر پرسپولیس را در آزادی ببریم شرایطمان خیلی بهتر خواهد شد و می‌توانیم خیلی زود به صدر جدول برسیم.» بنگر در پاسخ به این سوال که اصلی‌ترین حریف سپاهان برای کسب عنوان قهرمانی چه تیمی است می گوید:«استقلال جدی‌ترین رقیب ما است چون بازیکنان خوبی دارد. البته پرسپولیس هم تیم خوبی دارد و می‌تواند مدعی قهرمانی باشد.
مدافع سپاهان که در زمان کی روش به تیم ملی دعوت نشده در خصوص حضور کم بازیکنان سپاهان در تیم ملی می گوید:«زیاد به این موضوع فکر نمی‌کنم در ضمن نمی‌خواهم زیاد در این مورد حرف بزنم.ما دو سال قهرمان لیگ شدیم و از تیم قهرمان یک بازیکن دعوت می شود ولی پرسپولیس 7 ملی پوش دارد.این ها همه علامت سوال است ولی بهتر است در این مورد حرفی نزنم.»

تاریخ: 1390/8/27
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: