برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حاشیه دیدار شاهین بوشهر و مس کرمان

حاشیه دیدار شاهین بوشهر و مس کرمان شماره خبر :32452   فقط سه بازیکن اعتصاب کننده شاهین بوشهر امروز در ترکیب این تیم به میدان رفتند.

هفته گذشته بازیکنان شاهین بوشهر به دلیل پرداخت نشدن مطالباتشان چند روزی تمرین نکردند و در نهایت بازیکنان اعتصاب کننده با وساطت مسئولان باشگاه به تمرین‌ها بازگشتند اما امروز از جمع این 10 بازیکن فقط پترویچ و پورخسروانی در ترکیب اصلی تیم قرار گرفتند و منصور تنهایی هم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمد.

* سه بازیکن اعتصاب کننده سکونشین شدند و سایر بازیکنان روی نیمکت ذخیره‌ها هستند.

* اکبرخواه امروز اولین بازی خود را برای شاهین بوشهر انجام داد و فیروز کریمی در دقیقه 35 منصور تنهایی را به جای این بازیکن به میدان فرستاد. اکبرخواه از سوی تماشاگران بوشهری تشویق شد.

* وحید طالب‌لو نیز قبل از خروج اکبرخواه از زمین به سمت او رفت و سر این بازیکن را بوسید.

*منصور تنهایی در دقیقه 45+2 برای شاهین بوشهر گلزنی کرد و بعد از این گل تماشاگران بوشهری فیروز کریمی را تشویق کردند.

*بر روی پیراهن دو تیم نام بانک و موسسه مالی به عنوان اسپانسر درج شده است.

* شب گذشته گروه موسیقی محلی به اردوی شاهین رفت و به مناسبت عید غدیر و آشتی بازیکنان و کادر فنی برنامه شادی اجرا شد.

* پاداش بازیکنان شاهین بوشهر شب قبل به آنها پرداخت شد.

* تماشاگران بوشهری از این بازی استقبال زیادی انجام ندادند و فقط حدود 4 هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضرند که آنها نیز بلاژویچ سرمربی پیشین تیم ملی را که هدایت مس کرمان را برعهده دارد تشویق کردند.

تاریخ: 1390/8/27
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: