برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حرارت بوندس لیگا با نبرد سرخ‌ها و زردها تشدید می‌شود یواخیم لو، تماشاگر ویژه دیدار بایرن و دورتموند

سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان تماشاگر ویژه دوئل بایرن – دورتموند خواهد شد.

به نقل از کیکر، یواخیم لو که هفته گذشته تیمش موفق شد در ورزشگاه هامبورگ هلند را 3 بر صفر شکست دهد، فرداشب در ورزشگاه آلیانس آره نا شهر مونیخ به عنوان تماشاگر ویژه حضور خواهد یافت.

علت این امر تماشای بازی حساس بایرن مقابل بورسیادورتموند خواهد بود. جدالی که به باور برخی از تحلیل گران فینالی زودهنگام در لیگ باشگاهی آلمان محسوب می شود. زیرا بایرن با در اختیار داشتن شمار زیادی از ملی پوشان اکنون با ۲۸ امتیاز صدرنشین بوده و به عنوان جدی ترین مدعی فتح مقام قهرمانی به حساب می آید.

از طرفی بورسیادورتموند نیز شمار زیادی از ملی پوشان جوان این کشور را به خود اختصاص داده و فصل گذشته نیز به مقام نخست رسیده است.
حساسیت های زیاد این دیدار سبب شده تا "لو" اعلام کند می خواهد از نزدیک بازی را تماشا کند.
او حتی در چند مصاحبه آرزو کرده مقابل بایرن کاملا با نشاط، شاهد حضور دورتموندی اوج گرفته و بدون مشکل باشد.

تاریخ: 1390/8/27
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: