انتقاد ستارهی گالکسی از بلاتر دیوید بکام: نژادپرستی با دست دادن حل نمی شود
کاپیتان پیشین تیم ملی انگلیس با ترسناک خواندن اظهارات سپ بلاتر دربارهی نژادپرستی، صحبتهای اخیر وی را یک گام رو به عقب برای فوتبال توصیف کرد.
ایسنا
رئیس فیفا در 48 ساعت گذشته به دنبال اظهاراتی که دربارهی مبارزه با نژادپرستی داشته، زیر فشار زیادی قرار گرفته است.
رئیس فدراسیون بین المللی فوتبال در آخرین اظهارات خود دربارهی مبارزه با نژادپرستی عنوان کرده بود که برای حل مسالهی شعارهای نژادپرستانه و توهین به بازیکنان رنگین پوست می توان راه سادهای پیدا کرد و آن دست دادن بازیکنان پیش از آغاز بازی است.
دیوید بکام در نشست خبری در آمریکا دربارهی صحبتهای بلاتر عنوان کرد: حرفهایی که او زده کاملا ترسناک و وحشتآور است. به نظر من حرفهایی که او مطرح کرده برای فوتبال چندان خوشایند نیست. مسلما در گذشته مشکلات نژادپرستی در فوتبال وجود داشته و همچنان وجود خواهد داشت.
وی ادامه داد: به نظر من حداقل در سالهای گذشته اتحادیهی فوتبال کار مهمی برای پاک کردن فوتبال از این دست شعارها و اظهارات توهینآمیز و نژادپرستانه انجام نداده است. البته شاید گامهای بزرگی در ده یا پانزده سال گذشته برداشته شده باشد، اما این مساله همچنان در زمینهای فوتبال وجود دارد.
هافبک تیم گالکسی با انتقاد از راه حل ارائه شده توسط بلاتر هم اظهار کرد: این موضوع در فوتبال را نمی توان با کارهای رسمی و روی فرش اتاق حل کرد. نژادپرستی در فوتبال با دست دادن پیش از بازی از بین نمی رود. در حال حاضر در سایر مجامع در دنیا هم اینگونه با نژادپرستی برخورد نمی شود چرا که این رسم برخورد با این پدیدهی زشت نیست.
وی در پایان عنوان کرد: پدیدهی نژادپرستی چیزی است که همهی ما باید تلاش کنیم تا نه تنها از فوتبال بلکه از زندگی روزمره مان پاک کنیم.
موضوع توهینهای نژادپرستانه با ماجرای پیش آمده بین لوئیس سوآرز و پاتریس اورا در جریان دیدار تیمهای لیورپول و منچستریونایتد شدت گرفته است.
















