برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی90/با اخلاق‌ها

اختصاصی90/با اخلاق‌ها شماره خبر :32476   در مراسم بهترین‌های اخلاق در مشهد، کمیته فرهنگی فدراسیون فوبتال به دو تن از کارمندانش هم جایزه و لوح تقدیر داد از جمله مجری برنامه!

 

90 MAN

با اخلاق‌ها (1)

در مراسم بهترین‌های اخلاق در مشهد، کمیته فرهنگی فدراسیون فوبتال به دو تن از کارمندانش هم جایزه و لوح تقدیر داد از جمله مجری برنامه!

مجری: خب دوستان ما اینجا جمع شده‌ایم که از همدیگر تقدیر و تشکر کنیم. جا دارد در ابتدا یادی‌کنم از اخلاق خوب خودم و همکارانم در کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال که واقعا خوش اخلاق هستند و اگر خوش اخلاقی‌های این عزیزان نبود الان ما تو هر بازی چند تا شادی گل اونجوری داشتیم اما به یمن و برکت من و همکارانم در کمیته فرهنگی باغ اخلاق این فوتبال آباد آباد است و اینها همگی به دست نمی‌آید بجز اخلاق خوب من و همکارانم در کمیته فرهنگی.‌ در ادامه برنامه از جناب آقای کفاشیان رئیس خوش اخلاق فدراسیون فوتبال دعوت می‌کنم دقایقی برای شما صحبت کند. لطفا به افتخار من و همکاران خوش اخلاقم بزنید اون کف قشنگه رو!

کفاشیان: هه هه هه! ما که بالاخره نفهمیدیم اون کف قشنگه کدوم بود اما قول می‌دهم تو 3 سال بعدی ریاستم در فدراسیون فوتبال شناخت بیشتری از اون کف قشنگه پیدا کنم. من حرف خاصی برای حضار ندارم بجز اینکه بگویم بهتر از من رئیس فدراسیون فوتبال پیدا نمی‌کنید. من قصد نداشتم دوباره کاندیدا بشوم اما وقتی که دیدم کسی بهتر از من پیدا نمی‌شه احساس تکلیف کردم که وارد میدون بشم! به افتخار من و همکارانم در کمیته فرهنگی بزنید اون کف قشنگه رو! در ضمن بذارید تو پایان صحبت‌هایم یه لطیفه قشنگ هم بگم. ما تو سفرهای خارجی، خوب خبرنگاران را سرکار می‌گذاریم و به روزنامه 90 هم که اصلا هیچ‌وقت سهمیه نمی‌دهیم! هه!هه!هه!

با اخلاق‌ها (2)

مجری: بعله ضمن تشکر مجدد از ریاست محترم فدراسیون فوتبال باید عرض کنم که یکی از اخلاق مداری‌های این فدراسیون این بوده که برخلاف فدراسیون‌های قبلی به جای اعزام خبرنگاران به خارج از کشور برای پوشش خبری مسابقات تیم‌ملی سعی کردیم آدمهای اخلاق مدار را به این سفرها اعزام کنیم که الحمداله در همین فدراسیون اینقدر آدم اخلاق مدار است که نوبت به خبرنگاران نمی‌رسد. در ادامه برنامه دعوت می‌کنم از یکی از مسئولان کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال در مورد برنامه‌های فرهنگی کمیته فرهنگی صحبت کند.

مسئول مربوطه: بله ضمن تشکر از خودم باید عرض کنم که ما کارهای فرهنگی بسیار زیادی انجام داده‌ایم که الان متاسفانه خیلی از آنها را یادم نمی‌آید اما برای مثال ما بازیکنان تیم‌ملی جوانان و نوجوانان را قبل از مسابقات به پارک می‌بریم و در آغوش طبیعت بچه‌های ما فهمیدند که فرهنگ یعنی چه. یکی دیگر ازکارهای فرهنگی ما بردن همین بازیکن به استخر و سونا و سینما بود! شما نمی‌دانید این سینما رفتن چقدر آدم را با فرهنگ می‌کند به طوریکه بعد از سینما بیش از 50 درصد بازیکنان تیم جوانان به رمان نویسی روی آوردند و 50 درصد دیگر هم به احتمال زیاد جلال‌آل‌احمد و یا کارگردان سینما می‌شوند. البته عده‌ای هم از ما خرده گرفتند که مگر سینما و استخر و سونا رفتن هم کار فرهنگی است که من در همین جا باید اعلام کنم بعله از همین حالا نام شما از لیست مسافران جام‌جهانی برزیل خط می‌خورد و به شما سهمیه‌ای اختصاص نمی‌یابد. بله آقای کفاشیان به من اشاره می‌کنند که گویا لطیفه جدیدی دارند که می‌خواهند برای حضار تعریف کنند.

 

با اخلاق‌ها (3)

کفاشیان: بله همین الان لطیفه جدیدی به دستم رسید حیفم آمد برای شما نخوانم. یه روز هوتن داشت خودش را به سپر ماشین می‌مالید، گفتند داری چه کار می‌کنی گفت دارم اوقات فراغتم را سپری می‌کنم! هه هه هه!

مجری: بله خیلی خیلی ممنون از آقای کفاشیان در ادامه برنامه از آقای x مربی بسیار اخلاق محور می‌خواهیم از اخلاق و اخلاق مداری برایمان حرف بزنند.

مربی اخلاق محور: بله خیلی ممنون از شما! من نمی‌خواهم زیاد وقت شما را بگیرم فقط از همه دوستان بخصوص رسانه‌ها می‌خواهم که اخلاق را رعایت کنند. مثلا وارد حیطه شخصی افراد نشوند. برای مثال به من چه مربوط که این خانم، همسر آقای قطبی نیست و دوستان رفته‌اند با مدرک‌سازی ایندو را زن و شوهر کرده‌اند! اینها زشت است نکنید. یا الکی به افراد تهمت نزنید حالا اگر آقای فتح‌اله‌زاده مدرک دکترایش قلابی است به من چه یا به من چه اون آقا با تبانی تیم تیمش را قهرمان کرده است. بیائید یک کم ادبیات را رعایت کنیم و از الفاظ و کلمات خوب استفاده کنیم. عزیز من! برادر من! فوتبال ما جای گنده باقالی‌ها و گروهبان قندلی‌ها نیست. آقای کاشانی! تو چه جور می‌خواهی ...

مجری: بله دوستان اشاره می‌کنند که وقت ما تمام شده در همین جا از خودمان و همه حضار تشکر می‌کنم و تا سال بعد که مجددا جوایز را بین خودمان تقسیم می‌کنیم همه شما را به خدای بزرگ می‌سپارم.
 

تاریخ: 1390/8/27
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: