کی روش برای ماندنم در تیم ملی هیچ اصراری نکرد!
عباس ترابیان در خصوص این که آیا فعالیت در کمیته فوتسال تنها دلیل شما برای کنار رفتن از تیم ملی فوتبال بود؟ اظهار داشت: کنار رفتنم به فعالیت در کمیته فوتسال ربطی ندارد. در این مدت به خاطر این سرپرست بودم تا کرش و همکارانش راه بیفتند و سیکل کاری دستشان بیاید.
وی افزود: الان کرش با روند اداری ما و موارد فرهنگی و اخلاقی جامعه و بازیکنان آشنا شده . در این مدت تلاشم این بود که در خصوص این موارد با آنها کار کنم تا بتوانند زودتر با شرایط خود را وفق دهند. الان احساس کردم که این آشنایی و شناخت بدست آمده و بودن من ضرورتی در تیم ملی ندارد.
سرپرست سابق تیم ملی تصریح کرد: احساس کردم خود کارلوس کرش دوست دارد کارها را جلو ببرد. بحث کنار رفتنم را با او مطرح کردم و او گفت نه نرو با هم کار کنیم. البته اصراری نکرد که در تیم ملی بمانم. شکایتی هم نداشت و من نیز بحثی نکردم.
ترابیان در پاسخ به این سوال که آیا با کارلوس کرش اختلاف یا مشکلی داشتید؟ گفت: نه با او مشکلی داشتم و نه دارم. ارتباط خوب ما کماکان برقرار است و هرکمکی از دستم بربیاید برای تیم ملی کشورم انجام می دهم. اینجا تیم ملی و کشورم مطرح است و بحث شخصی نیست.
وی خاطرنشان کرد: بالاخره تشکیلاتی آمده و زحمت کشیده تا این مجموعه دور هم بدون کمترین مشکلات کار خود را انجام دهد. می بینید که با اقتدار هم صعود کردیم. هیچ اختلافی ما نیست. می دانید که موقت بودم و نمی توانستم تا ابد در تیم ملی باشم.
سرپرست مستعفی تیم ملی در پاسخ به این سئوال که تهدید کارلوس کرش در خصوص امکانات ضعیف تیم ملیب جدی بوده یا نه؟ افزود: از این به بعد نه در مورد کرش و نه تیم ملی صحبت نمی کنم چون سمتی در آن ندارم. کرش هم چیزی در این خصوص و تهدیداتش به من نگفته است.
ترابیان گفت: تیم ملی با اقتدار صعود کرد و حق ما هم این بود. مطمئنم مقابل قطر با این که بازی تشریفاتی است هجومی بازی می کنیم و فقط برد می خواهیم. این که تیم ملی باید محک جدی بخورد را قبول ندارم چون تیم ما جا افتاده و کرش 11 نفر و ترکیب اصلی خود را شناخته و مهمترین موضوع این است.
پانا/
















