برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی90/نصرتی: خدا بزرگ است، خودم را به او سپرده‌ام

اختصاصی90/نصرتی: خدا بزرگ است، خودم را به او سپرده‌ام شماره خبر :32533   90: محمد نصرتی روزهای سختی را پشت سر گذاشت که هنوز هم ادامه دارد. هجمه هولناکی متوجه او شد و هنوز معلوم نیست حکمی که برای وی تعیین می‌شود، چگونه است. روز گذشته گفتگویی کوتاهی با وی داشتیم که نظر شما را به آن جلب می‌کنیم.

 حسن امامقلی

90: از حکم کمیته انضباطی فدراسیون خبری نیست؟

مثل شما بی‌خبرم

90: بطور غیررسمی چیزی نگفته‌اند؟

کاملا بی‌خبرم، هرچه شنیده‌ام همین صحبتهایی است که در رسانه‌ها مطرح می‌شود و منتظرم ببینم چه می‌شود.

90: هنوز قصد نداری در کنار تیم آفتابی بشوی؟

فعلا منتظرم ببینم آخرش چه می‌شود.

90: با بچه‌ها در تماس هستی؟

با کادرفنی و بچه‌ها در تماس هستم. آنها هم زنگ می‌زنند. بی‌خبر نیستم.

90: شیث می‌گفت: شبها کابوس می‌بیند، تو چطور؟

برای کل این اتفاقات ناراحت هستم ولی شبها کابوس ندیدم، بلکه از اولش همه چیز مثل یک کابوس بود و روز و شب نداشت.

90: حمید استیلی با توجه به مشکلاتی که دارد، خیلی برای این بازی ابراز نگرانی می‌کرد؟

من فقط می‌توانم برای نبودنم عذرخواهی کنم ولی با حس و حالی که از بچه‌ها شنیده‌ام اعتقاد دارم این بازی را می‌برند. در این مدت بیش از پیش به یک حقیقتی رسیده‌ام. خدا بزرگ است. خودم را به او سپرده‌ام و به بچه‌ها کمک می‌کند. من هم فقط می‌توانم برای خودم و تیم دعا کنم.

90: تیم‌ملی را چطور دیدی؟

تیم‌ملی خیلی خوب عمل کرده است. در بازی با بحرین هم خوب ظاهر شدند. البته شرایط بازی در بحرین خیلی فرق می‌کرد و اندونزی را هم قاطعانه بردند این تیم واقعا امیدوار کننده ظاهر شده است.

90: بعضی‌ها بر این باورند که گروه ایران آسان بود و در مراحل بعدی در مواجهه با تیم‌های بهتر، تیم‌ملی به مشکل می‌خورد؟

طبعاً در مرحله بعدی رقابت شدیدتر است ولی در همین مرحله هم کار سخت بود چون فاصله‌ها کم شده است. اگر آسان به نظر رسید به خاطر قابلیت خوب تیم‌ملی بوده است.

تاریخ: 1390/8/28
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: