برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تساوی استقلال و پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر

دو تیم سرخ‌ - آبی تهران هرکدام یک امتیاز از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال دشت کردند.

ایسنا

در پایان دو دیدار باقی‌مانده از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال، پرسپولیس در تهران با نتیجه بدون گل تساوی برابر سپاهان متوقف شد و در قم، تیم استقلال با نتیجه یک بر یک امتیازهای بازی را به صورت مساوی با تیم صبای این شهر تقسیم کرد.

** پرسپولیس صفر - سپاهان صفر

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان که در چارچوب هفته سیزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی از ساعت 16:30 به مصاف یکدیگر رفته‌اند، در پایان به نتیجه‌ای بهتر از تساوی بدون گل دست نیافتند تا امتیازها را با یکدیگر تقسیم کنند.

سپاهان با این تساوی 22 امتیازی شد، ولی در رتبه پنجم جدول باقی ماند و پرسپولیس نیز با یک امتیاز این بازی 17 امتیازی شد ولی از رتبه دهم جدول تکان نخورد.

هر دو تیم در این بازی فرصت‌های متعددی برای گلزنی به دست آوردند اما هیچ یک برای آن‌ها سودی نداشت.

نکته حائز اهمیت این بازی برای پرسپولیس این بود که علی کریمی پس از چند هفته غیبت بار دیگر در ترکیب اصلی این تیم به میدان رفت.

همچنین رویارویی زلاتکو کرانچار و رحمان احمدی با پرسپولیس و کاظمیان با سپاهان و همچنین تقابل مرزبان و استیلی در کادر فنی دو تیم از نکات جالب این بازی بود.

صحنه‌های مهم و حساس این بازی به شرح زیر است:

دقیقه 6 : سپاهان روی یک ضربه کرنر صاحب فرصت گلزنی شد ولی علیرضا حقیقی به خوبی توپ ارسالی را مهار کرد.

دقیقه 8 :‌ حرکت سریع رضایی از سمت راست با پاس عرضی او به داخل محوطه جریمه همراه شد تا هادی نوروزی که توپ را در اختیار گرفته بود با پاس دیگری، کاظمیان را با دروازه خالی سپاهان روبه‌رو کند اما ضربه محکم مهاجم پرسپولیس به تیر عمودی دروازه خورد تا آه از نهاد کادر فنی و هواداران پرسپولیس بلند شود.

دقایقی بعد فابیو جانواریو می‌توانست روی یک صحنه تقریبا مشابه دروازه حقیقی را باز کند اما شیرجه بلند دروازه‌بان پرسپولیس، مانع گلزنی او شد.

دقیقه 17: کاظمیان روی ارسال بلند مدافع قرمزپوشان به سمت دروازه سپاهان رفت که در برخورد با مدافع این تیم سرنگون شد اما داور اعتقادی به خطا نرفت. ثانیه‌هایی بعد داور خطای بازیکن دیگری از سپاهان را بر روی کاظمیان اعلام کرد.

دقیقه 21 : حقیقی با حرکتی عجیب توپ را کمی خارج از محوطه جریمه با دست جمع کرد که داور یک ضربه ایستگاهی را چسبیده به این محوطه برای سپاهان اعلام کرد. هرچند این تصمیم داور با اعتراض شدید پرسپولیسی‌ها روبه‌رو شد اما در نهایت سودی هم برای سپاهان نداشت.

دقیقه 23 : محسن بنگر با خطایی که در مرکز زمین بر روی هادی نوروزی مرتکب شد با کارت زرد داور روبه‌رو شد تا اولین اخطاری بازی باشد.

دقیقه 29 : علی کریمی پشت محوطه جریمه سپاهان توسط مدافعان این تیم سرنگون شد تا داور یک ضربه ایستگاهی برای قرمزپوشان اعلام کند اما این ضربه نیز برای پرسپولیس سودی نداشت و به بیرون رفت.

دقیقه 32 :‌ پاس زارع به سمت چپ محوطه جریمه را کاظمیان با سانتری سریع به روی دروازه سپاهان فرستاد اما رحمان احمدی در میان راه توپ را مهار کرد تا این فرصت هم برای پرسپولیس از دست برود.

چند لحظه بعد حسن اشجاری با شوتی سرکش دروازه سرخ‌پوشان تهرانی را تهدید کرد اما توپش با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.

این بازی تا پایان نیمه نخست صحنه خاص دیگری نداشت و تنها نکته قابل اشاره کارت زردی بود که داور به غلامرضا رضایی در دقیقه 44 نشان داد تا دو تیم در تعداد اخطارها نیز مساوی شوند.

با آغاز نیمه دوم دو تیم بازی آرام و کم برخوردی را به نمایش گذاشتند که تا حدود سه دقیقه پس از شروع این نیمه هیچ اتفاقی بر روی دروازه‌ها رخ نداد.

دقیقه 48 :‌ ضربه محکم هاشم بیک زاده از گوشه محوطه جریمه را علیرضا حقیقی به سختی مهار کرد.

دقیقه 56 : هاشم بیک زاده از پشت محوطه جریمه به سمت دروازه حقیقی توپی را شلیک کرد که این بار با اختلاف زیادی از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 61 : در حالی که تجمع بازیکنان در محوطه جریمه سپاهان شرایط را بسیار پیچیده کرده بود، ضربه محکم بازیکن پرسپولیس از میان جمعیت راه خود را باز کرد و به سمت دروازه رفت اما در نزدیکی‌های دروازه، یکی از مدافعین سپاهان، آن را دور کرد. این در حالی بود که لحظاتی پیش جواد کاظمیان جای خود را به مهرداد اولادی داده بود.

دقیقه 62 : غلامرضا رضایی، پشت محوطه جریمه با پاس زیبای کریمی صاحب توپ شد و آن را به صورت فنی به سمت دروازه سپاهان شلیک کرد که با شیرجه بلند و زیبای احمدی، پرسپولیس را صاحب یک ضربه کرنر کرد. این ضربه کرنر را کریمی به روی دروازه فرستاد ولی حاصلی چون یک ضربه کرنر دیگر برای قرمزپوشان نداشت و ضربه دوم نیز بدون هیچ نتیجه‌ای از دست رفت.

دقیقه 64 : امید ابراهیمی با خطایی که بر روی مهرداد اولادی تازه وارد انجام داد، کارت زرد گرفت تا دومین اخطاری سپاهان باشد.

در همین دقیقه علیرضا مرزبان دستیار سرمربی سپاهان به دلیل اعتراض‌های زیادی به تصمیم‌های داور از زمین مسابقه اخراج شد و به روی سکوها رفت.

دقیقه 65 : مازیار زارع با خطای شدید بر روی بازیکن سپاهان با کارت زرد داور روبه‌رو شد تا بار دیگر دو تیم در تعداد اخطار مساوی شوند.

دقیقه 70 : سید مهدی سید صالحی روی ضربه شدید عماد رضا صاحب موقعیت بسیار خوبی برای گلزنی شد اما نتوانست از آن استفاده کند. ضمن اینکه داور آفساید او را اعلام کرده بود. بلافاصله در آن سوی میدان علی کریمی می‌توانست دروازه سپاهان را باز کند اما دخالت بنگر باعث شد پرسپولیس صاحب یک ضربه کرنر شود.

دقیقه 72 : ضربه سر بلند سید صالحی نزدیک بود دروازه پرسپولیس را باز کند که در آستانه ورود توپ به دروازه احمدی با پرشی بلند، توپ را به کرنر فرستاد. در همین لحظه غلامرضا رضایی از بازی خارج شد و جای خود را به سامان آقازمانی داد. ضربه کرنر نیز برای سپاهان سودی در پی نداشت.

دقیقه 77 : هادی نوروزی به دلیل اعتراض شدید به داور با کارت زرد او روبه‌رو شد و در حالی که همچنان به اعتراض خود ادامه می‌داد داور کارت زرد دوم را نیز به او نشان داد و او را از زمین مسابقه اخراج کرد. این تصمیم داور با اعتراض بازیکنان پرسپولیس روبه‌رو شد و در حالی که علی کریمی با فغانی صحبت می‌کرد، استیلی از نوروزی خواست که آرام باشد و از زمین بیرون رود.

دقیقه 81 : علیرضا حقیقی به دلیل برخوردی که با مهاجم سپاهان داشت، مصدوم شد و لحظاتی تحت مداوای کادر پزشکی پرسپولیس قرار گرفت این اتفاق حدود 3 دقیقه از وقت بازی را تلف کرد.

دقیقه 86 : میلوراد یانوش به جای فابیو جانواریو وارد زمین شد.

دقیقه 91 : مهدی کریمیان با ضربه‌ای سرکش و فنی دیرک عمودی دروازه پرسپولیس را به لرزه درآورد تا دو تیم در تعداد ضربه به دیرک دروازه نیز مساوی شوند.

** استقلال یک - صبا یک

دو تیم استقلال و صبای قم در شرایطی از ساعت 14:15 در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم آغاز شد که این بازی با گل‌های عنایتی برای صبا و برهانی برای استقلال با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

پس از آغاز بازی توسط آبی‌پوشان، یاران ویسی توانستند توپ را از آن خود کنند و توپ را به غلامرضا عنایتی رساندند. او هم از اشتباه حنیف عمران زاده استفاده کرد و با جا گذاشتن مدافع استقلال با مهدی رحمتی تک به تک شد و توپ را وارد دروازه‌ کرد.

در ادامه، بازی روند آرامی را طی کرد تا این که مجیدی از سمت چپ دروازه‌ صبا حرکت کرد و شوتی را به سمت دروازه‌ این تیم زد که در نهایت لک این موقعیت را از استقلال گرفت. چند دقیقه بعد استقلالی‌ها توسط موقعیتی که اسماعیل شریفات ایجاد کرد، توپی را به فرهاد مجیدی رساند و مجیدی هم در محوطه جریمه صبا این توپ را به آرش برهانی رساند که او توانست در دقیقه 17 گل تساوی بازی را به ثمر برساند.

در ادامه بازی دو تیم تلاش زیادی برای رسیدن به دروازه‌ حریف انجام دادند و گهگاه صاحب موقعیت‌هایی هم شدند که یکی از این موقعیت‌ها برای صبای قم بود. بازیکنان این تیم از سمت راست دروازه‌ استقلال موقعیتی را تدارک دیدند که حجازی پور با یک شوت دروازه‌ رحمتی را تهدید کرد و این موقعیت با واکنش رحمتی که توپ را مشت کرد دفع شد.

نیمه دوم:

پنج دقیقه ابتدای نیمه دوم صحنه‌ خاصی را در بر نداشت و پس از آن بازیکنان صبا تلاش کردند که به سمت دروازه‌ استقلال حرکت کند و در نهایت توسط میلاد نوری موقعیتی را به دست آوردند که با عکس العمل رحمتی این موقعیت نیز از دست رفت.

صبای قم در دقیقه 72 موقعیتی را تدارک دید که با دخالت مدافعان استقلال از دست رفت و در این صحنه سه بازیکن از صبای قم و استقلال کمی دچار مصدومیت شدند و به زمین افتادند.

صبای قم که در نیمه دوم بیشتر بر روی دروازه‌ استقلال حضور داشت، صاحب یک ضربه ایستگاهی شد که حمدی نژاد، این ضربه را به سمت دروازه‌ استقلال زد و با رحمتی با مشت موقعیت صبا را از آنان گرفت.

میلاد نوری در میانه میدان روی بازیکنان استقلال مرتکب خطا شد که داور با کارت قرمز مستقیم او را از زمین اخراج کرد.

درحالی که بازی به دقایق پایانی نزدیک می‌شد استقلالی‌ها تلاش کردند که به گل برتری دست پیدا کنند اما به نتیجه‌ای نرسیدند.

کارت زرد: مهدی امیر آبادی (33)، حنیف عمران زاده (51)، محسن بیات (88)

کارت قرمز: میلاد نوری (77)

دو تیم در نیمه نخست با این بازیکنان به میدان رفتند.

استقلال تهران از 13 بازی خود 27 امتیاز کسب کرده است و در صدر جدول قرار دارد. صبای قم نیز با انجام همین تعداد بازی، با یک امتیاز کمتر در رده سوم قرار دارد.

تاریخ: 1390/8/28
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: