برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کارهای عجیب و غریبی در سالن منصوری انجام می‌شود / تورنمنت اصفهان نباید برگزار می‌شد

سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند پس از شکست مقابل شهید منصوری از دلایل این ناکامی پس از 10 هفته صدرنشینی گفت.

علیرضا افضل درباره اولین باخت گیتی پسند در فصل 90 که مقابل منصوری رقم خورد، اظهار کرد: بازیکنانم در این بازی آمادگی لازم را نداشتند و از شرایط بازی دور بودند. انگار وزنه‌ای به پای‌شان بسته شده بود که نمی‌توانستند بدوند. دلیلش هم من بودم و شکست را به گردن می‌گیرم، اما امیدوارم با تمریناتی که در این هفته داریم، سه امتیاز بازی با علم و ادب را بگیریم تا از کورس قهرمانی عقب نمانیم.

وی ادامه داد: در بازی با منصوری به جز وزیرزاده بقیه بازیکنانم را داشتم، ولی در چند دقیقه اول بازی کشاورز از ناحیه کشاله پشت با آسیب دید و نتوانستیم از وی استفاده کنیم. در نیمه دوم هم شاپا به خاطر کارت دریافت قرمز اخراج شد و تیم به هم ریخت. فکر می‌کنم اگر این بازیکن اخراج نمی‌شد شرایط خیلی فرق می‌کرد، اما همه چیز دست به دست هم داد تا ببازیم.

سرمربی گیتی پسند همچنین با اشاره به این که جو ورزشگاه منصوری سنگین بود، گفت: فردی که اسامی را از بلندگو سالن اعلام می‌کرد شور و هیجان زیادی را به سالن می‌داد. به هر حال آن‌ها کارهای عجیب و غریبی انجام دادند که فکر نمی‌کنم در هیچ جای دنیا انجام شود. فردی هم که این کارهای خاص را انجام می‌دهد فکر کرده است که در سالن شو برگزار می‌شود. این کارها در شان فوتسال ایران نیست، اما بالاخره شرایط میزبانی است و باید قبول کنیم. بازیکنانم هم چند سال آنجا بازی کردند و خودم هم که آنجا بازی می‌کردم همین کارها را انجام می‌دادند.

افضل همچنین درباره بازی‌های گیتی پسند در تورنمنت روسیه سخن گفت و درباره بازی ندادن به بازیکنان اصلی‌اش مثل شمسایی و کشاورز خاطر نشان کرد: محمد کشاورز شب قبل از بازی به منظور شرکت در مراسم انتخاب بازیکن اخلاق در مشهد حضور داشت و روز بازی به دلیل کمبود خواب اجازه گرفت تا بازی نکند. شمسایی هم که گفت از ناحیه کشاله پا درد دارد و من نیز اجازه دادم استراحت کند. از دیگر بازیکنان اصلی‌مان نیز مسعود دانشور طی بازی مصدوم شد و مصطفی نظری هم که از قبل مصدومیت داشت.

افضل در پایان با بی‌فایده بودن تورنمنت اصفهان تاکید کرد: این تورنمنت بین بازی‌های لیگ برگزار شد و نیازی به برگزاری آن نبود چون هم تیم ما ضربه خورد و هم ماهان که پنج بازیکن ملی‌پوش داشت.
تاریخ: 1390/8/29
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: