برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فریادشیران: جای مسئولان نفت تهران در بین برترین‌های اخلاق خالی بود

مربی فصل گذشته تیم فوتبال نفت تهران اعتقاد دارد جای مسئولان این باشگاه در بین برترین‌های اخلاقی خالی بود.

ناصر فریادشیران با اشاره به انتخاب برترین‌های اخلاقی فوتبال ایران گفت: نمی‌دانم ملاک مسئولان برگزار کننده چه بوده اما احساس می‌کنم جای مسئولان باشگاه نفت تهران در این انتخابات خالی بود.

وی با اشاره به انتخاب ابراهیم‌زاده و جلالی به عنوان مربیان اخلاق اظهار داشت: این دو مربی در فصل گذشته از زمین اخراج شدند و از داور کارت قرمز گرفتند در حالی که حسین فرکی یک فصل بدون حاشیه و با آرامش به کارش پرداخت. وی می‌توانست یکی از برترین مربیان اخلاقی باشد.

مربی پیشین تیم نفت تهران تأکید کرد: در مجموعه نفت افرادی هستند که نقش زیادی در موفقیت این تیم داشته‌اند. منصور قنبرزاده به عنوان مدیرعامل و محمد علیپور به عنوان رئیس سازمان فوتبال این باشگاه شرایط را به گونه‌ای فراهم کرده‌اند که نفت هم‌اکنون بدون حاشیه در بالای جدول وجود دارد.

فریادشیران افزود: در بین افرادی که انتخاب شده بودند جای سرپرست تیم‌ها نیز خالی بود. ایرانیان به عنوان سرپرست و مدیر تیم نفت تهران زحمات زیادی کشیده و نقش زیادی در موفقیت تیم داشته است.
تاریخ: 1390/8/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: