"لس آنجلس گالکسی" قهرمان لیگ فوتبال آمریکا شد
تیم آنجلس گالکسی با برتری مقابل "هوستون دینامو" به عنوان قهرمانی رقابتهای لیگ فوتبال آمریکا دست پیدا کرد.
امانت داری و
به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار که یکشنبه شب در فینال رقابتهای لیگ آمریکا (MLS) در حضور 30 هزار و 281 تماشاگر ورزشگاه "هوم دیپات سنتر" برگزار شد، گالکسی با نتیجه یک بر صفر از سد دینامو گذشت و جام قهرمانی را تصاحب کرد. "لاندن داناوان" در دقیقه 72 تک گل این مسابقه را به ثمر رساند.
گالکسی از سال 2005 موفق به فتح جامی نشده بود. این سومین قهرمانی گالکسی در رقابتهای لیگ آمریکا به حساب می آید.
بر پایه این گزارش، بکهام پس از کسب این قهرمانی گفت: بسیاری از مردم می گفتند اگر ما امشب قهرمان نشویم یعنی دوره پنج ساله ناموفقی داشتهایم.
"بروس آرهنا"، سرمربی گالکسی هم در پایان بازی با تمجید از بکهام گفت: دیوید یک قهرمان است. من در زندگی ورزشیام با قهرمانان بسیاری سر و کار داشتهام. بکهام به خوبی همانهاست و میل بسیاری برای بردن دارد.
امانت داری و
تاریخ: 1390/8/29
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ،
















