برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مانچینی: توس بازیکن ارزانی نیست

سرمربی منچسترسیتی اعلام کرد که این تیم حاضر نیست کارلوس توس را به قیمت ارزانی بفروشد.

ایسنا

بی‌انضباطی‌های کارلوس توس و درگیری‌های او با سرمربی و مسئولان منچسترسیتی باعث پدید آمدن شایعاتی مبنی بر جدایی احتمالی این بازیکن آرژانتینی از این تیم شده است.

توس چندی پیش بدون اجازه مسئولان منچسترسیتی، اردوی این تیم را ترک کرد و برای گذراندن تعطیلات به کشورش، آرژانتین، برگشت. همچنین این بازیکن در دیدار منچسترسیتی و بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا، با سرپیچی از اجرای دستور سرمربی از گرم کردن خود برای ورود به بازی به عنوان بازیکن ذخیره خودداری کرده بود.

با این حال، این مسائل موجب نشده که سرمربی منچسترسیتی حاضر باشد توس را به قیمت ارزانی در اختیار سایر تیم‌ها بگذارد. مانچینی در این رابطه گفت: توس با وجود اتفاقاتی که افتاده بازیکن بزرگی است و بازیکنان بزرگ قیمت بالایی دارند.

برخی گزارش‌ها از جدایی توس از منچسترسیتی در نیم فصل حکایت دارد و گفته می‌شود تیم‌های سری A ایتالیا از جمله اینتر، یوونتوس و میلان از جمله مشتریان او هستند.

تاریخ: 1390/8/30
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: