برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

راهیابی به عنوان تیم اول نکته‌ای مثبت است هاینکس: با بازی تهاجمی صعودی زودهنگام داشتیم

سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ آلمان گفت: با ارائه بازی تهاجمی صعودی زودهنگام به دور حذفی لیگ قهرمانان داشتیم.

به نقل از کیکر، یوپ هاینکس اظهار داشت: خیلی مهم است که پیش از رسیدن به آخرین شب پیکارها توانستیم صعود خود را به دور بعد محرز کنیم. فکر می‌کنم مقابل ویارئالی‌ها بازی تهاجمی جانانانه‌ای را ارائه کردیم.
وی افزود: نکته مثبت این است اکنون که به دور یک هشتم نهایی به عنوان سهمیه اول صعود کرده‌ایم، با دومین سهمیه یکی از گروه‌ها مواجه خواهیم شد. این همان چیزی بود که از قبل در تدارک دستیابی‌اش بودیم.

او ادامه داد: تنها چیزی از بازی که مورد پسندم واقع نشد، تک گلی بود که از حریف دریافت کردیم. دلم نمی‌خواست حتی آن یک گل را در درون دروازه خویش ببینیم. از این جهت بازهم باید تلاش کنیم ضریب دفاعی دروازه خود را افزایش دهیم.
 
بایرن مونیخ در این دیدار که از گروه یک انجام شد، موفق شد ۳ بر یک ویارئال اسپانیا را شکست دهد تا با ۱۳ امتیاز به عنوان اولین تیم گروه به دور حذفی صعود کند.

در این جدال  فرانک ریبری ۳، ۶۹، ماریو گومس ۲۴ برای بایرن و جاناتان د‌کوژمان ۵۰ برای ویارئال گل زدند.
تاریخ: 1390/9/1
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: