/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از سنگاپور/بيهوشي تيرانداز بلاروس و حضور رئيس فدراسيون جهاني
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از سنگاپور، رقابت تيراندازان ايراني از صبح امروز به وقت محلي در مدرسه ورزش سنگاپور آغاز شد و ياسمن حيدري، دختر تيرانداز ايراني در رشته تپانچه 10 متر بادي با امتياز 367 عنوان شانزدهمي المپيك را در بين 19 تيرانداز كسب كرد و از رسيدن به فينال اين رشته بازماند.
در اين رشته تيرانداز بلاروس كه پس از زدن 2 تير به دليل افت فشار با مشكل مواجه شده و بيهوش شد، ادامه رقابتها را تحتالشعاع قرار داده و نظم سالن را به هم زد.
اين مورد باعث شد تا رقابتها به مدت 10 دقيقه متوقف شود. تيراندازان كشورهاي مختلف نيز با نگراني خاصي اين موضوع را پيگيري ميكردند و با انتقال ورزشكار بلاروس به بيمارستان، مسابقات در حالي از سر گرفته شد كه برخي از تيراندازان با از دست دادن تمركزشان به ادامه رقابت پرداختند.
نكته جالب اين بود كه در رقابت امروز ركوردهاي پايينتري نسبت به ساير رقابتهاي بين المللي به دست آمد.
*براي نخستينبار در رقابتهاي بينالمللي تيراندازي بين 2 مرحله مقدماتي و فينال، توسط مقامات برگزار كننده مسابقات موسيقي زنده اجرا شد.
*واسكوئزا، رئيس مكزيكي فدراسيون جهاني با حضور در مدرسه ورزش سنگاپور رقابتها را از نزديك تماشا كرد. همچنين مراسم اهداي مدالهاي قهرماني در حضور وي انجام شد.
*نكته قابل توجه در امر برگزاري مسابقات ميتوان به برخورد سخت مقامات امنيتي با مسائل جزئي اشاره كرد. آنها براي اينكه مشكل امنيتي خاصي در جريان برگزاري رقابتها پيش نيايد به كوچكترين اتفاق نيز مشكوك ميشوند.
*يوسف آجورلو، سرمربي تيم ملي تيراندازي ايران كه با تهيه بليت در سالن حضور پيدا كرده بود از جايگاه ويژه ياسمن حيدري را هدايت كرد. البته فاطمه دادخواه، ديگر مربي تيم ملي كه در خط قرار داشت با هماهنگي با آجورلو حيدري را راهنمايي مي كرد.
*در جريان برگزاري مسابقه امروز كيومرث هاشمي، سرپرست كاروان ايران در محل برگزاري رقابت ها حضور داشت تا رقابت تيرانداز ايراني را از نزديك نظارهگر باشد.
انتهاي پيام/
















