برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صادقی:هواداران تراکتور باید هیجان کاذب را از خودشان دور کنند

صادقی:هواداران تراکتور باید هیجان کاذب را از خودشان دور کنند شماره خبر :32841   در حال حاضر مردم تبریز که احساسی هستند توقعات زیادی از تیم ما دارند و این خودمان بودیم که در ابتدای فصل به دلیل نتایج خوبی که گرفتیم، توقعات را بالا بردیم. تا اینجا به رده پایین‌تر از چهارم نرفته‌ایم ولی هواداران تراکتور باید هیجان کاذب رااز خودشان دور کنند و کمی منطقی باشند.

تراکتورسازی تبریز این هفته هم مقابل راه آهن در یک بازی خانگی متوقف شد تا صدای اعتراض تماشاگران تراکتور دربیاید. امیرحسین صادقی مدافع باتجربه سرخپوشان تبریزی بدون آنکه بخواهد در مورد مسائل فنی این مسابقه حرف بزند به خبرنگار سایت گل می‌گوید:«ما مثل دیدارهای گذشته تمرکز نداشتیم و بازیکنان استرس داشتند. این استرس می‌تواند ناشی از فشار نتایج اخیر، فشار هواداران و مطبوعات باشد و من بارها در چنین شرایطی قرار گرفته‌ام نمی‌توان گفت ما بحران داریم ولی نگرانی‌هایی وجود دارد و در چهره بازیکنان تراکتور نگرانی و اضطراب دیده می‌شود.»

او ادامه می‌دهد:«بازیکنان تراکتور باید از طرف باشگاه و هواداران حمایت شوند تا تیم به آرامش برسد. در حال حاضر مردم تبریز که احساسی هستند توقعات زیادی از تیم ما دارند و این خودمان بودیم که در ابتدای فصل به دلیل نتایج خوبی که گرفتیم، توقعات را بالا بردیم. تا اینجا به رده پایین‌تر از چهارم نرفته‌ایم ولی هواداران تراکتور باید هیجان کاذب رااز خودشان دور کنند و کمی منطقی باشند. در ضمن فقط آنها می‌توانند آرامش را به تیم ما بازگردانند.»

صادقی در قسمتی از حرف‌هایش تأکید می‌کند:« در این بازی از دقیقه 60 به بعد یک بازیکن خاص تشویق می‌شود و همچنین هواداران ما تیم شهرداری تبریز را تشویق می‌کنند. شاید برخی از آنها فوتبال را درک نمی‌کنند ولی باید صبر و شکیبایی داشته باشند. هیچ تیمی حتی اگر قهرمان هم شود نمی‌تواند از اول تا آخر لیگ همیشه موفق باشد و مردم تبریز باید بدانند که ما نمی‌توانیم همیشه ببریم و هیچ وقت مساوی یا باخت ندهیم.»

مدافع تراکتور در مورد استقبال کم هواداران این تیم خاطرنشان می‌کند:«جدا از امیر قلعه‌نویی یکی از دلایلی که باعث شد به تبریز بیایم تماشاگران این تیم بودند ولی حالا 100هزار تماشاگر تراکتور کجا هستند و چرا در هر بازی بیشتر از 10هزارتماشاگر نداریم. هواداران تراکتور باید شور و اشتیاق سال گذشته را داشته باشند و تیمشان را کمک کنند در ضمن هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و ما با صدرجدول فقط 4امتیاز فاصله داریم.»
 

تاریخ: 1390/9/4
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: