برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حواشی بازی امروز ذوب آهن-پرسپولیس؛ شعار جالب هواداران ذوب آهن خطاب به داور/ وقتی در پشت بام قفل بود

تماشاگران تیم ذوب آهن علیه سعید مظفری‌زاده داور مسابقه شعار جالبی سر دادند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام به نقل از فارس، در نیمه اول بازی پرسپولیس با ذوب آهن تماشاگران اصفهانی که از اعلام پنالتی به سود تیم پرسپولیس ناراحت بودند در هر صحنه‌ای که داور به سود پرسپولیس سوت می‌زد شعار پنالتی پنالتی می‌دادند. برخی از تماشاگران نیز مظفری‌زاده را داور پرسپولیسی نامیدند.

* بازیکنان هر دو تیم روی گل‌های اول تیم حریف به داور معترض بودند. ذوبی‌ها معتقد بودند خطای پنالتی صورت نگرفته و بازیکنان پرسپولیس هم معتقد بودند که توپ از روی خط دروازه عبور نکرده است.
* بازیکنان ذوب آهن با چفیه وارد زمین شدند. فرشید طالبی چفیه خود را به یکی از جانبازان کنار زمین اهدا کرد. او بعد از گلزنی نیز شادی خود را با جانبازان تقسیم کرد.
* با آغاز نیمه دوم به دلیل اینکه در پشت بام قفل بود، تصویربرداران تلویزیون پشت در ماندند و چند دقیقه اول نیمه دوم فقط با یک دوربین پوشش داده شد.
تاریخ: 1390/9/6
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: