برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مدیر برنامه‌های مهاجم ساحل عاجی اعلام کرد دروگبا آماده ترک چلسی است

مهاجم آفریقایی چلسی آماده ترک استامفوردبریج به قصد حضور در تیمی دیگر است.

تیرنو سیدی، مدیر برنامه‌های دیدیه دروگبا با اعلام این موضوع در گفت‌وگو با روزنامه سان اظهار داشت: دیدیه آماده است در صورت جدی شدن پیشنهاداتش استامفوردبریج را ترک کند. البته او اکنون با پیشنهادی از طرف چلسی برای تمدید یک سال دیگر قراردادش نیز مواجه است.
وی افزود: یکی از پیشنهادی که به وی شد، از طرف آ.ث‌میلان بود. ایتالیایی‌ها او را به صورت یار قرضی می‌خواستند که من گفتم چنین پیشنهادی نمی‌تواند جالب باشد.

او ادامه داد: با نگاهی به شرایط سنی او مشخص است که دروگبا بازیکنی نیست که بخواهد یکسری چیزها مثل بازی قرضی برای تیمی مثل میلان را تجربه کند. اگر بخواهد به تیمی دیگر برود، حتما به جایی خواهد رفت که شان وی را حفظ کرده  و سود مالی و اعتباری خوبی نیز برایش به ارمغان آورد.
این مقام در این مصاحبه عنوان کرد اکنون ستاره ۳۴ ساله خط آتش ‌آبی‌های شهر لندن پیشنهاد‌هایی از آمریکا، روسیه و قطر دریافت کرده که شرایط مالی خوبی را برایش در بر دارد.

او افزود: از آمریکا، گالاکسی و از روسیه آنژی با شرایطی خیلی خوب خواهان دیدیه هستند.
موکل ساحل‌عاجی این مقام از سال ۲۰۰۴ در خدمت استامفوردبریجی‌ها است. او که تا پایان فصل با چلسی قرارداد دارد، هفته‌ای ۱۲۰ هزار پوند حقوق دریافت می‌کند.
تاریخ: 1390/9/8
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: