برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

انتقاد تند سرمربی مس از بازیکنان تیمش بلاژویچ: بعضی از آنها باید بروند

سرمربی تیم فوتبال مس کرمان با وجود برد تیمش مقابل فجر سپاسی در جام حذفی از عملکرد بازیکنانش انتقاد کرد.

میروسلاو بلاژویچ در نشست خبری پس از بازی مقابل فجر سپاسی از کیفیت بازی بازیکنانش و کیفیت زمین انتقاد کرد و گفت: از بازیکنان اصلا راضی نیستم و قطعا تعدادی از بازیکنان که با قرادادهای کلان به تیم آمده‌اند، در نیم فصل دوم دیگر در تیم ما نخواهند بود.

وی گفت: روز قبل از بازی به مسئولان ورزشگاه گفته بودیم که کیفیت زمین بد است و باید یک سری اقدامات برای آماده شدن آن انجام می‌دادند که مسئولان این کار را انجام ندادند.

وی درباره بازی فجر سپاسی اظهار کرد: فجر سپاسی تیم خوب و قابل احترامی است. این تیم با دوندگی در این بازی تیم ما را بسیار اذیت کرد اما در پایان با تلاش بازیکنان توانستیم برنده بازی باشیم.

بلاژویچ با اشاره به حمایت تماشاگران کرمانی از این تیم گفت: اندک هوادارانی که امروز برای دیدن بازی آمده بودند سرمایه‌های اصلی تیم ما هستند و بسیار خوب ما را تشویق کردند. نتایجی که ما می‌گیریم در اثر تشویق‌ها و حمایت‌های هواداران خوب تیم‌مان است.

سرمربی تیم مس کرمان با تاکید بر اینکه تعدادی از بازیکنان این تیم قطعا از نیم فصل دوم در این تیم نخواهند بود، ابراز کرد: بعضی از بازیکنان با قراردادهای کلان به این تیم آمده‌اند و هیچ کیفیت مناسبی از خود نشان ندادند که باید از این تیم بروند. بازیکنان بومی از این‌ها بهتر بازی کنند.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره بازی بعدی مس در رقابت‌های جام حذفی مقابل صبا گفت: فعلا در مورد آینده نمی‌توانیم صحبت کنیم و قبل از آن بازی به فکر بازی بعدی‌مان در لیگ مقابل مس سرچشمه هستیم که تیم خوبی است و نباید ‌آن‌ها را دست کم بگیریم.
تاریخ: 1390/9/8
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: