برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

وحید شمسایی: نمی‌دانم چه اتفاق فنی‌ای در تیم ملی می‌افتد! حسین شمس مربی بی‌نظیری است

کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران درباره دلیل حضور ژوراندیرو در تیم ملی، اظهار بی‌اطلاعی می‌کند و معتقد است کمیته فوتسال و علی صانعی باید در این باره توضیح دهند.

 ایسنا

وحید شمسایی ابتدا درباره استفاده سرمربی تیم ملی از بازیکنان جوان در بازی‌های دوستانه، عنوان کرد: هدف‌گذاری کمیته فوتسال و مربی تیم ملی این است که در بازی‌های تدارکاتی از بازیکنان جوان مختلف استفاده کند تا یک تیم خیلی خوب روانه بازی‌های آسیایی و بعد از آن هم بلافاصله جام جهانی شود.

وی در ادامه درباره بازی دوستانه ایران و کرواسی نیز تصریح کرد: کرواسی برای جام ملت‌های اروپا آماده می‌شود و فکر می‌کنم تیم خوبی است. این بازی می‌تواند به لحاظ محک خوردن جوانان مفید باشد. خوشبختانه در بازی دوممان مقابل این تیم توانستیم با تمرکز کافی و شرایط ایده‌آل، پیروز میدان باشیم. در این بازی نیز سرمربی تیم ملی ترجیح داد از بازیکنان جوان بیشتری استفاده کند. به هر حال این‌ها آینده فوتسال ایران هستند که از دل لیگ وارد تیم ملی شدند و به اعتقادم باید تجربه کافی را پیدا کنند تا بتوانند آینده فوتسال را تضمین کنند. چرا که جوانان زیادی داریم و امیدوارم روز به روز بهتر شوند و به تیم ملی کشورمان خدمت کنند. من نیز بازیکن تیم ملی‌ام و مثل یک سرباز در خدمت کشورم هستم. مطمئنا امروز اگر بخواهند برای تیم ملی بازی می‌کنم و اگر هم نخواهند برای موفقیتش دعا می‌کنم. در جایگاه سرمربی هم نیستم که بخواهم بگویم از چه کسی در تیم ملی استفاده شود و از چه کسی نشود.

وی ادامه داد: بازیکنان بزرگی در فوتسال داریم که در پختگی سن قرار دارند و بیشترشان به جز حسن‌زاده 29 ـ 28 ساله‌اند و امتحانشان را پس داده‌اند.جام جهانی، همیشه برای هر بازیکنی رویاست تا بتواند موفق باشد و به خواسته‌هایش برسد. ما نیز بازیکنی هستیم که اگر از ما استفاده کنند، از جان و دل بازی می‌کنیم.

شمسایی همچنین درباره استفاده تیم ملی از ژوراندیرو در بازی با کرواسی اذعان کرد: در حال حاضر علی صانعی سرمربی فوتسال ایران است اما نمی‌دانم از لحاظ فنی چه اتفاقی در تیم می‌افتد. در بازی دوم دیدم که صانعی، تعویض‌هایش را با فراشی هماهنگ می‌کرد اما نمی‌دانم ژوراندیرو چه کار و برنامه‌ای داشت. این را می‌دانم که وی در کادر فنی است اما نمی‌دانم چه نقشی دارد و این را کمیته فوتسال و علی صانعی باید جواب دهد.

کاپیتان تیم ملی فوتسال درباره بازگشت احتمالی حسین شمس به تیم ملی پیش از جام جهانی 2012 تایلند نیز تاکید کرد: به جرات می‌توانم بگویم که حسین شمس در بین مربیان، بی‌بدیل است و قابلیت‌هایش برای همه مشخص است. امیدوارم همه کسانی را که می‌توانند به تیم ملی کمک کنند در کنار هم داشته باشیم. انجام بازی‌های تدارکاتی جای خوشحالی فراوانی را دارد و این که ما می‌توانیم مدیر قوی‌ای مثل ترابیان را داشته باشیم عالی است. همچنین بودن مربی بزرگی مثل حسین شمس، مربی جوانی مثل علی صانعی و بازیکنان بزرگی در کنار هم فوق‌العاده است تا همه در کنار هم تلاش کنیم. اما چارت مدیریت دست من نیست. ما هم دوست داریم از کسانی که قابلیت و توانایی کمک را دارند استفاده شود.

شمسایی در پایان درباره انتخاب محمد کشاورز به عنوان بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال 2011 بیان کرد: محمد کشاورز بهترین بازیکن آسیا است و این عنوان برازنده او است. انصافا هم در این چند سال جزو بهترین‌ها بوده است. او در خط دفاع، قوت قلب تیم ملی و باشگاهش است. کشاورز تمام سلسله مراتب تیم ملی را طی کرده و از سال 2004 وارد تیم ملی شد . بعد از سال 2006 نیز با آمدن حسین شمس جزو ارکان اصلی تیم ملی شد و کسب این عنوان را به وی تبریک می گویم .

تاریخ: 1390/9/8
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: