دالگلیش با انتقاد از زمانبندی جام حذفی: برگزار کنندگان کمی عقل داشته باشند!
سرمربی لیورپول پس از پیروزی مقابل چلسی در جام حذفی انگلیس به تمجید از عملکرد بازیکنان خود و انتقاد شدید از عملکرد مسئولان برگزاری رقابتها پرداخت.
ایسنا
لیورپول موفق شد در خانه چلسی این تیم را با دو گل از پیش رو بردارد و به مرحله نیمه نهایی این جام صعود کند.
کرگ بلیمی مهاجم لیورپول که در بازی یکشنبه این تیم مقابل منچسترسیتی به دلیل شرایط نامناسب روحی پس از درگذشت گری اسپید عملکرد خوبی نداشت، در دیدار مقابل چلسی به میدان رفت و بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت. دالگلیش درباره او گفت: کرگ بازیکن خوبی است که روز یکشنبه عملکرد ناامید کنندهای داشت. او گری اسپید را استاد خود میدانست.
سرمربی لیورپول درباره بازی مقابل چلسی گفت: از بازی تیم به طور کامل راضیام. روز خوبی داشتیم و شایسته این نتیجه بودیم.
وی به نحوه زمان بندی برگزار کنندگان جام حذفی اعتراض کرد و از این که تیم او مجبور بود ظرف سه روز دو بازی سنگین انجام دهد، انتقاد کرد.
دالگلیش گفت: نحوه پیشرفت تیم ما از رسیدن به نیمه نهایی جامی که ارزشش به دلیل عملکرد برگزار کنندگان آن زیر سوال رفته مهمتر است. البته این موضوع به معنای آن نیست که علاقهای به پیروزی در این جام نداریم. در این بازی مزد برتری خود را گرفتیم و حال در انتظار بازی بعدی هستیم.
سرمربی لیورپول گفت: سه تیم از تیمهای حاضر در مرحله یک چهارم نهایی نسبت به زمان بازیها اعتراض دارند. یک لطفی در حق ما کنید. خودم را آدم با هوشی نمیدانم، ولی فکر میکنم اگر من برنامهریزی میکردم شرایط این گونه نمیشد. راهحل این مشکل این است که برگزار کنندگان کمی عقل داشته باشند.
وی درباره شرایط لوکاس، هافبک برزیلی لیورپول که به دلیل آسیب دیدگی از بازی خارج شد، گفت: زانوی لوکاس آسیب دیده، ولی هنوز نمیدانیم مشکل تا چه حد جدی است. به جای این که به حدس و گمان بپردازیم بهتر است که صبر کنیم تا پزشکان اظهار نظر کنند. پس از آن نتیجه را به اطلاع عموم خواهیم رساند.
















