برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

"سمیر نصری" با بازیکن آرسنال زد و خورد کرد

"سمیر نصری" پس از پایان بازی جام اتحادیه که به برتری یک بر صفر منچسترسیتی مقابل آرسنال انجامید با بازیکن حریف زد و خورد کرد.

مهر

تیم من سیتی سه شنبه شب در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام اتحادیه انگلستان در ورزشگاه "امارات" با یک گل از سد آرسنال گذشت و این در حالی است که سمیر نصری برای نخستین بار از زمانی که از آرسنال جدا شد به این ورزشگاه بازمی گشت.

بر پایه گزارش گاردین، "امانوئل فریمپونگ"، هم تیمی پیشین نصری در این بازی 90 دقیقه برای مهاجم من سیتی مزاحمت ایجاد کرد و در نهایت این دو بازیکن پس از پایان بازی در تونل ورزشگاه با یکدیگر به زد و خورد پرداختند.

فریمپونگ پیش تر در "توییتر" خود نارضایتی‌اش را از جدایی نصری اعلام کرده بود و در طول بازی نیز برخورد نامهربانه‌ای با یکدیگر داشتند.

البته سخنگوی باشگاه آرسنال که در صحنه حاضر بوده گفته که زد و خورد فیزیکی در کار نبوده و بازیکنان فقط حرف رد و بدل کرده‌‎اند اما گزارش ها حاکی از این است که نصری یک مشت به هم تیمی غنایی پیشین خود زده است.

تاریخ: 1390/9/9
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: