برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/ گزارش خبرنگار اعزامي فارس از سنگاپور/جناب‌زاده: از شكست نصيرپور در بهت و حيرت هستم

محمد جناب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به سنگاپور درباره عملكرد شايان نصيرپور جودوكار وزن منفي 100 كيلوگرم ايران در اولين المپيك نوجوانان جهان تصريح كرد:‌ نصيرپور اصلا خودش نبود و نتوانست عملكرد رضايتبخشي داشته باشد. او ما را غافلگير كرد.
وي ادامه داد: اين حودوكار در حالي به حريف قرقيزستاني خود باخت كه مي‌توانست او را شكست دهد. نصيرپور با اطمينان زياد به مصاف او رفت اما نتوانست عملكرد خوبي داشته باشد. از شكست اين جودوكار تعجب كردم و هنوز در بهت و حيرت هستم.
سرمربي تيم جودو نوجوانان اظهار داشت: هيچكس اين شكست را باور نمي‌كند. حريف اول نصيرپور كه جودوكاري از بلژيك بود ورزشكار خوب و آماده‌اي بود اما جودوكار قرقيزستان آنقدر خوب نبود كه نصيرپور نتواند او را شكست دهد.
جناب‌زاده درباره عملكرد فرشيد قاسمي ديگر جودوكار ايران در اين رقابت‌ها گفت: او سه برد به دست آورد و دو باختش مقابل حريفاني بود كه قدرتمند بودند. از قاسمي انتظار زيادي نداشتم و او در همان سطح توقع ما عمل كرد.
اين مربي سطح رقابت‌ها را بالا دانست و يادآور شد: ورزشكاران خوبي در اين مسابقات شركت كرده‌اند و اين نشان مي‌دهد در اولين دوره مسابقات از سطح بالايي برخوردار است.
وي در باره اينكه جودوي ايران روزهاي خوبي را پشت سر نمي‌گذارد، تصريح كرد: ما در رده‌هاي پايه در حال تلاش هستيم. در اين مسابقات به دليل شرايط سني نتوانستيم از ملك‌محمدي و چگيني استفاده كنيم. اين دو جزء تكنيكي‌ترين جودوكارهاي آسيا هستند و در آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/6/1
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: