برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حواشی دیدار پرسپولیس-تراکتور/تعداد تماشاگران تبریزی بیش از پرسپولیسی‌هاست/ بازهم دایی تشویق شد!

دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی تبریز در حالی از ساعت 15 امروز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران آغاز می شود که در فاصله نیم ساعت مانده تا آغاز بازی کمتر از 10 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 15 امروز جمعه با دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی تبریز آغاز می شود. برای تماشای این بازی تا ساعت 14:30 کمتر از 10 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده‌اند که تعداد بیشتر آنها علاقمندان به تیم تراکتورسازی هستند.

هواداران تیم تراکتورسازی که تعدادشان بیش از پرسپولیسی‌هاست با شعار "پرسپولیس به شهر ما خوش آمدی" حضور پررنگ خود در ورزشگاه آزادی را به رخ پرسپولیسی‌ها می کشیدند.

- دیگر حواشی پیش از آغاز دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی به شرح زیر است:
* تماشاگران دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی را در زمان ورود به ورزشگاه از هم جدا می کردند.

* هواداران تیم تراکتورسازی با حضور در جایگاه مربوط به هواداران استقلال به حمایت از تیم خود می پرداختند.

* علی دایی بازهم در ورزشگاه آزادی تشویق شد. این بار تماشاگران تراکتورسازی به تشویق سرمربی فصل گذشته تیم پرسپولیس پرداختند و دست روی این نقطه ضعف سرخپوشان تهرانی گذاشتند.

* از ساعت 14:10 بازیکنان دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی برای گرم کردن وارد زمین شدند و مورد تشویق تماشاگران قرار گرفتند.

* اولادی در زمان ورود به زمین مورد لطف تماشاگران تبریزی قرار گرفت و با حرکت دست به ابراز لطف آنها پاسخ گفت.


تاریخ: 1390/9/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: