برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تیمی که نتیجه نمی‌گیرد، بازی خوبش کامل نیست

سرمربی تیم فولاد خوزستان پس از تساوی تیمش برابر راه آهن شهرری گفت: تیمی که نتیجه نمی‌گیرد بازی خوبش تکمیل نمی‌شود.

مجید جلالی در نشست خبری پس از دیدار تیمش برابر راه آهن شهرری اظهار کرد: من نمی‌دانم در لیگ برتر در یک بازی هر تیم برای پیروزی به چند موقعیت گل نیاز دارد؟ این شرایط برای ما آزاردهنده است.

وی افزود: ما در بخش حمله خلع سلاحیم، ولی در مجموع از کار تیم‌مان در طول 90 دقیقه راضی هستم اما در کنار آن انتظار داریم تیم نتیجه نیز بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: بازیکنان جوانی که در نیمه دوم به زمین فرستاده‌ایم عناصر تهاجمی‌مان بوده‌اند که به ناچار در غیاب 8 بازیکن مصدوم تنها مهره‌هایی بودند که می‌توانستند به ما کمک کنند.

جلالی درباره داوری بازی گفت: از مظفری‌زاده گله دارم چون در یکی از تاریخی‌ترین روزهای فولاد، بدترین ضربه را به ما وارد کرد. روزی که در جام حذفی تیم پرسپولیس را پیروز میدان کرد، اما پنالتی ما را نگرفت و دقیقه 17 یکی از بازیکنان ما را اخراج کرد ولی چون این داور را داور سالمی می‌دانم،‌ در آن بازی به بازیکنان خود اجازه اعتراض ندادم.

وی افزود: هر بازی این داور برای ما قضاوت کرده، ما را آزار داده است. داور بازی نباید تحت تاثیر فریادهای یک مربی در کنار زمین قرار گیرد و سوت بزند بلکه باید داوری خود را انجام دهد.

سرمربی تیم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: مظفری‌زاده در این دیدار چندین خطا برای حریف گرفت که تیم ما را از حالت حمله به دفاع برد.

وی در مورد صحبت‌های پیشین خود مبنی بر تاثیر حضور زنان در ورزشگاه‌ها گفت: مهیا کردن یک تیم فوتبال برای بانوان که بتواند در میادین بین‌المللی حضور یابد، به مراتب کار سخت‌تری نسبت به حضور بانوان در ورزشگاه‌ها است. وقتی ما توانسته‌ایم یک تیم برای بانوان در چنین سطحی تشکیل دهیم، پس ورود زنان به ورزشگاه کار آسان و ساده‌ای است که باید ابتدا راه آن‌ را پیدا کنیم.

جلالی اظهار کرد: اینکه ما نیمی از جامعه را از آن جیزی که دوست دارد محروم کنیم، کار درستی نیست.
تاریخ: 1390/9/12
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: