گزارش خبری/فجرسپاسی - شهرداری؛ دیدار با "سرهنگ" در دیار گل و بلبل
به گزارش خبرنگار مهر، هفته شانزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور بعد از ظهر جمعه با انجام هفت دیدار آغاز خواهد شد که بر اساس برنامه در یکی از این بازیها تیم شهرداری تبریز در شیراز به میهمانی تیم فجرسپاسی خواهد رفت.
شهرداری تبریز که هفته گذشته با وجود ارائه یک بازی تقریبا خوب برابر استقلال تهران دو بر یک در خانه باخت، در فصل جاری بهترین نتایج خود را در بیرون از خانه گرفته که از این حیث دارای بهترین رکورد است و هواداران این تیم خوش بین هستند تا تیم محبوبشان از دیدار گل و بلبل نیز بتواند با سوغاتی به نام امتیاز به تبریز بازگردد.
این تیم تبریزی در هفته های سپری شده از لیگ یازدهم، سه پیروزی خارج از خانه مقابل تیمهای پرسپولیس، مس سرچشمه و صنعت نفت آبادان کسب کرده و دو تساوی نیز در خانه تیمهای مس کرمان و فولاد خوزستان به دست آورده است.
تنها باخت شهرداری در خارج از تبریز، مربوط به هفته یازدهم و دیدار با صبای قم می شود و البته مصاف این تیم در دربی تبریز هم یک بازی بیرون از خانه برای شاگردان میودراگ یشیچ بود که سنگین ترین شکست این تیم را به دنبال داشت.
تیم شهرداری تبریز در شرایطی باید به دیدار فجر برود که رقابتی دوشادوش با چهار تیم همسایه جدولی دارد.
این تیم تبریزی که 19 امتیاز از 15 بازی اندوخته است، هم امتیاز با شاهین بوشهر است و تنها یک امتیاز کمتر از تیمهای ذوب آهن، پرسپولیس و نفت آبادان دارد.
این فشردگی امتیازات در حالیست که تا پایان نیم فصل اول تنها دو هفته باقی مانده و اغلب تیمها به دنبال احراز مقامی شایسته در پایان دور رفت لیگ یازدهم با یکدیگر رقابت دارند.
اما تیم فجر که آخرین بار در هفته ششم رنگ برد را برابر سپاهان اصفهان دیده، در 9 بازی اخیر خود پنج شکست از جمله باخت خانگی برابر تراکتورسازی تبریز و چهار تساوی به دست آورده که همین نتایج سبب شد تا مدیران این باشگاه اقدام به برکناری علی کلانتری کرده و مربی کهنه کاری به نام محمود یاوری را جانشین وی کنند.
اگرچه حدود نیم قرن از سابقه مربیگری محمود یاوری ملقب به "سرهنگ" در فوتبال ایران می گذرد اما پیش بینی می شود که یشیچ طبق روال عادت خوب خود، از این مربی هم امتیاز گرفته و با دست پر به تبریز بازگردد.
تیم فجرسپاسی که پس از راه آهن، با کسب تنها دو پیروزی کمترین تعداد برد را در جمع 18 تیم حاضر در لیگ دارد تاکنون بجز شکست سپاهان، در هفته پنجم نیز موفق به مس کرمان شده بود اما در سوی مقابل شهرداری تیمی است که با وجود دومین فصل حضورش در لیگ برتر، توانسته چهار برد بدست آورد و همانطور که اشاره شد، سه پیروزی این تیم در خانه حریفان بوده است.
در شرایطی که آمار گلهای خورده دو تیم در عدد 21 برابری می کند، اما این تیم تبریزی است که نسبت به حریف شیرازی خود عملکرد بهتری در فروپاشی دروازه حریفان داشته و توانسته با 18 گل زده، چهار بار بیشتر از تیم فجر جشن خوشحالی پس از گل به راه بیندازد.
نکته ای که ذکر آن در خصوص تیم محمود یاوری ضروری است اینکه این تیم در دو بازی قبلی خود هرگز از حریفان شکست نخورده و دو تساوی از مس سرچشمه و ذوب آهن گرفته که یک امتیاز فجری ها از مصاف اصفهان، همین هفته قبل به حساب نه چندان پرامتیاز آنها واریز شد.
فجرسپاسی به عنوان میزبان بازی روز جمعه، تا پایان هفته پانزدهم با 12 امتیاز در خانه هفدهم و ماقبل آخر جدول قرار دارد و تیم شهرداری با 19 امتیاز، جایگاه یازدهم را اختیار کرده است.
البته تیم تبریزی تا رده هفتم، تنها یک امتیاز فاصله دارد و همانطور که اشاره شد، فشردگی امتیازات در کمبرند میانی جدول سبب شده تا شهرداری فعلا در نیمه پایینی قرار داشته باشد.
دیدار تیم های فجرسپاسی شیراز و شهرداری تبریز از ساعت 15 روز جمعه هجدهم آذر در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار خواهد شد.
.............................
محمود نصیرپور
















