نگاهی به کارنامه داور دربی 73؛ از چشمه روغنی تا دربی پایتخت!
هدایت ممبینی فردا سوت آغاز دربی 73 را به صدا درمی آورد. سایت اوج نیوز در آستانه دربی سوابق این داور خوزستانی را بررسی کرده است:
هدایت ممبینی فرزند مشهدی عبدالله متولد 1349درروستای چشمه روغنی است. داور با تجربه کشورمان اصلیتی از طایفه بختیاری دارد.وی تا کلاس سوم ابتدایی در روستای چشمه روغنی ساکن بود و پس از آن همراه با خانواده به هفتکل که در آن روزگار سر آمد تمامی شهرهای اطراف بوده مهاجرت نمود و دیپلمش را در این شهر گرفت.
***
درسال 1368دررشته تربیت بدنی دانشسرای تربیت معلم اصفهان قبول شد وخیلی زود توانست با لیاقتی که ازخود نشان داد از نفرات اصلی تیم فوتبال تربیت معلم شود. وی در ترم اول موفق به کسب درجهسوم داوری فوتبال شود. اولین داوری او بهطور کاملا اتفاقی در بازیهای آموزشگاههای اصفهان رخ داد. به علت نبود داور تربیت معلم اصفهان وی را به عنوان داور مسابقه معرفی کرد. پس از فراغت از تحصیل ، برای آموزش فرزندان شهرش به هفتکل بازگشت ودر کنار تدریس تربیت بدنی، داوری مسابقات لیگ فوتبال هفتکل را انجام می داد.
***
دوره ارتقاء داوری را در شیراز پشت سر گذاشته وپس از آن در اهواز موفق به اخذ درجه یک وملی شد وبا کوششها وتلاش فراوان در سال2003میلادی موفق به دریافت درجه بین المللی شد. وتاکنون بیش از 25قضاوت خارجی وصدها قضاوت داخلی را بر عهده داشته است .آخرین دیدار خارجی که سوت زد بین تیمهای تاجیکستان وسریلانکا بوده و بهترین قضاوت خارجی که انجام داده است از سری مسابقات جام ملتهای آسیا بین تیمهای قطر و سنگاپور می باشد واز بهترین دیدارهای داخلی که قضاوت نموده اند دیدار فینالگونه استقلال وپاس در دور برگشت لیگ 84 می باشد.
.
















