برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حواشی شهرآورد 73 /بیش از 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی/ تماشاگران اسیر بازار سیاه بلیت!

حضور بیش از 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه، بازار سیاه بلیت فروشی و استقبال خوب خبرنگاران از حواشی مهم پیش از آغاز دربی 73 است.

به گزارش خبرنگار مهر، در فاصله سه ساعت مانده به آغاز دیدار پرسپولیس - استقلال حدود 25 هزار نفر از هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه حضور دارند که تعداد بیشتر آنها متعلق به طرفداران استقلال است.

حواشی دیگر پیش از آغاز این بازی در زیر می آید:
* هر چقدر به دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس نزدیک می شویم هواداران دو تیم بیشتر به کری‌خوانی می پردازند و هر دو به دنبال این هستند که با تشویق‌های بیشتر روحیه تیم خود را بالا ببرند.

* در ورودی‌های ورزشگاه آزادی همچنان نظم و آرامش خاصی برقرار است و همانند دیدارهای گذشته ترافیک سنگینی وجود ندارد.

* بلیت‌های پنج هزار تومانی ورزشگاه به پایان رسیده و گفته می شود عده‌ای سودجو با فروش این بلیت‌ها به قیمت 12 هزار تومان سعی در کسب منافع خود هستند.

* همچنان بلیت‌های سه هزار تومانی و دو هزار تومانی ورزشگاه در حال فروش است و هواداران دو تیم در حال خرید آنها هستند.

*  با توجه به شرایط موجود بعید است که ورزشگاه به طور کامل پر شود و شاید یکی از علت‌های آن سرمای هوا باشد.

* تعدادی از خبرنگاران از اوایل صبح در ورزشگاه حضور داشته و به اطلاع رسانی مشغول هستند.


تاریخ: 1390/9/18
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: