ویـــژه داربی 73 : زور «استیلی» به استقلال نرسید و رفت!
خبرگزاری فوتبال ایران ؛ پارس فوتبال دات کام/ ویــژه داربی 73
داربی ماراتن گونه را هم استقلال در جام حذفی برد تا تعداد بردهای مظلومی به عدد 4 برسد و حمید استیلی پس از تحمل این شکست رسماً جدایی اش را از پرسپولیس اعلام کند.
در این دیدار که از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی و به قضاوت ممبینی برگزار شد دو تیم در 90 دقیقه به نتیجه مساوی بدون گل رسیدند.اما در 15 دقیقه اول وقت های اضافی این جباری بود که 2 بار توانست دروازه حقیقی را باز کند. گل اول او روی پاس ماهرانه امیرآبادی به ثمر رسید و گل دومش هم روی اشتباه حقیقی و پنالتی که به دست آمد وارد دروازه پرسپولیس شد.اما گل سوم آبی ها را شریفات روی فرار از دام آفسایدگیری سرخ ها زد.
سرخپوشان که در نیمه نخست با قرعه داور بازی را آغاز کردند، در دقایق نخست، بازی بهتری انجام دادند و کنترل توپ و میدان را به طور نسبی در اختیار گرفتند. در دقیقه 2 پرسپولیس می توانست به گل برسد اما تعلل غلامرضا رضایی مانع از شکل گرفتن موقعیت گل جدی شد.
ممدو تال در دقایق آغازین بازی جنگندگی زیادی داشت، اما پاس هایش از دقت کافی برخوردار نبود که این مساله اعتراض هواداران را به دنبال داشت. تلاش کریمی برای بازی سازی و ارسال پاس های عمقی در این دقایق از بازی نتیجه ای نداشت و مدافعان استقلال با پوشش خوب مانع از ایجاد فرصت گلزنی می شدند. در هوای سرد تهران، یخ بازی هنوز نشکسته بود و دو تیم مقابل 70 هزار تماشاگر نمایش پراشتباهی داشتند.
پرتاب جسمی از سوی تماشاگران به سوی کمک داور بازی، لحظاتی باعث ایجاد وقفه شد، اما خوشبختانه مشکل خاصی پیش نیامد و ممبینی که برای نخستین بار قضاوت داربی را بر عهده دارد، جسم مربوطه را به محسن قهرمانی داد. در ادامه، ضربه کرنر بر روی دروازه پرسپولیس زده شد اما نتیجه ای نداشت. استقلال پس از عبور از دقیقه 10 تقریبا توپ و میدان را در اختیار گرفت و جباری و تیموریان در میانه میدان نبض بازی را در اختیار گرفتند. اشتباه حنیف عمران زاده در کنترل توپ، رضایی را صاحب توپ کرد اما این فرصت هم به راحتی از دست رفت. پس از یک یا دو حمله از سوی استقلال بازی به تعادل کشیده شد و بازی بیشتر در میانه میدان دنبال می شد.
استقلال در دقیقه 28 می توانست به گل برسد. همکاری خوب برهانی با مجیدی آبی پوشان را صاحب موقعیت کرد، اما ضربه کاپیتان استقلال با اختلاف اندکی به بیرون رفت.
آرش برهانی در دقیقه 37 یک فرصت عالی دیگر را از دست داد و در موقعیت تقریبا تک به تک از زاویه بسته تیر دروازه حقیقی را به لرزه در آورد.
پس از چند حمله خطرناک از سوی استقلال، پرسپولیس هم خودی نشان داد؛ در دقیقه 40 حرکت نفوذی کریمی موقعیت خطرناکی ایجاد کرد. پاس ارسالی از سوی کریمی به اولادی رسید اما شوت محکم او با اختلاف اندک از کنار دروازه به بیرون رفت.
در نیمه دوم هر دو تیم یک حمله در دقیقه آغازین بازی انجام دادند که این حملات سودی نداشت.
تا دقیقه 50 بازی کم افت و خیز و بدون ایجاد فرصت جدی گلزنی از سوی دو تیم دنبال می شد.
فشار استقلال رفته رفته بیشتر می شد. در دقیقه 62 پرسپولیس روی اشتباه مدافعان استقلال صاحب توپ شد، کریمی پس از ورود به محوطه جریمه توپ را روی پای چپ آورد اما ضربه فنی او به اختلاف از بالای دروازه به بیرون رفت.
در دقیقه 80 حرکت انفرادی رضایی در عرض محوطه جریمه با خطای استقلالی ها متوقف شد و ضربه آزاد چسبیده به محوطه جریمه به دست آمد. ضربه کریمی را رحمتی بدون ریسک کردن دفع کرد.
بر خلاف نیمه نخست در 45 دقیقه دوم دو تیم بازی خوبی را به نمایش نگذاشتند و دو تیم پس از تساوی بدون گل در پایان 90 دقیقه به وقت اضافی رفتند.
در نیمه اول وقت اضافی و در دقیقه 95 مجتبی جباری روی غفلت مدافعان با استفاده از پاس زیبای امیرآبادی دروازه را گشود و 4 دقیقه بعد از روی نقطه پنالتی این کار را تکرار کرد تا پس از پشت سر گذاشتن یک هفته پرتنش و جنجالی بازگشت باشکوهی داشته باشد. پنالتی استقلال روی اشتباه حقیقی در دفع توپ و خطای روی مجیدی به دست آمد.
استقلال پس از رسیدن به 2 گل، باز هم اشتیاقش را برای رسیدن به گل های بیشتر از دست نداد و باز هم توپ و میدان را در اختیار گرفت.
تماشاگران پرسپولیس هم که از نتیجه گرفتن تیمشان ناامید شده بودند، بار دیگر شعار علیه کادر فنی را از سرگرفتند.
تلاش پرسپولیسی ها برای جبران گل های خورده چندان نتیجه ای نداشت و تنها امکان ایجاد ضدحمله های خطرناک را به استقلال می داد اما اسماعیل شریفات کار را برای پرسپولیس سخت تر هم کرد. در حالی که مدافعان پرسپولیس با اندیشه آفساید ایستاده بودند، مهاجم استقلال که به عنوان یار تعویضی جای میداوودی را گرفته بود پس از تک به تک شدن با حقیقی او را پشت سر گذاشت و گل سوم را به ثمر رساند. جباری پس از گل سوم تعویض شد.
















