برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سلطان وارد می شود؛پروین سکاندار موقت سرخ پوشان


استیلی رفت و خبر می رسد تا اطلاع ثانوی علی پروین جایگزین این مربی می شود.

به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات کام، کاپیتانی اسماعیل شریفات طعنه ای به لشگر «متوسط» ها بود.
لشگر متوسط های پرسپولیس آنقدر مشکل داشتند که نیاز به حضور کاپیتانی باتجربه مانند مجیدی نبود تا بتوان رکورد پرویز دوبله سوبله را بهبود بخشید. شعار هواداران علیه استیلی این بار جنبه اجرایی داشت.

دادگاه صحرایی تماشاگران سرخ حکمی صادر نمود که سبب شد حمید استیلی با چشمانی اشکبار غزل خداحافظی بخواند والبته با کنایه پاسخگوی سئوال پیمان باشد که پرسید استعفایتان پذیرفته می شود؟ و سرمربی حالا« سابق» پرسپولیس پاسخ داد: قطعا پذیرفته می شود!
عذرخواهی استیلی باز هم تکرار شد اما این عذرخواهی این بار با رفتن همراه بود. نیمکت پرسپولیس مهره بزرگتری می خواست یا شاید عبارت منصفانه تر این باشد که زمان آمدن او اشتباه بود و نحوه این آمدن اشتباه تر می نمود.
استیلی رفت و خبر می رسد تا اطلاع ثانوی علی پروین جایگزین این مربی می شود. راستی کدام مربی جای استیلی را خواهد گرفت؟

تاریخ: 1390/9/19
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: