برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ویلشیر: ونگر را به جای کاپلو انتخاب کنید!

به نقل از سان، جک ویلشیر اظهار داشت: در پایان جام ملت‌ها آخرین خبر خوشی که ممکن است بشنوم، حضور آرسن ونگر در تیم ملی خواهد بود. اگر او زمام امور انگلیس را در اختیار گیرد و جانشین فابیو کاپلو شود، بد نخواهد بود. تازه تیم ملی تحت هدایت او همچنان پیشرفت خواهد کرد.
 
این ستاره ۱۹ ساله که از سال قبل تاکنون ۵ بار برای تیم ملی انگلیس به میدان رفته، ادامه داد: او و سرآلکس فرگوسن، اکنون بهترین مربیان لیگ برتر هستند. دلم می‌خواهد پس از جام ملت‌ها که دوران مربیگری کاپلو به پایان خواهد رسید، ونگر مسئولیت تیم ملی را بپذیرد.
 
در کنار این بازیکن آینده‌دار برخی از تحلیل‌گران فوتبال بریتانیا نیز معتقدند ونگر با توجه به تجربیات فراوان حضورش در انگلیس درمدتی بالغ بر ۱۵ سال می‌تواند در نقش مسئول فنی انگلیس منشا خدمات زیادی شود.
 
قرارداد کاپلو با اتحادیه فوتبال انگلیس برای هدایت تیم ملی این کشور پس از چهار سال همکاری تابستان سال آینده به آخر خواهد رسید.
تاریخ: 1390/9/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: