برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باخت به نفت آبادان تبعات پیروزی در داربی بود /از افکار کاستا شناختی نداشتم

سرمربی تیم فوتبال استقلال شکست برابر نفت آبادان را تبعات پیروزی در داربی می‌داند.

 پرویز مظلومی پس از سومین شکست تیمش در لیگ برتر گفت: این تبعات پیروزی در داربی است. پیش‌بینی چنین نمایشی را می‌کردیم. از دیروز درباره این مسئله با بازیکنان صحبت کرده بودم. به هر حال ما بازی سنگینی را در 120 دقیقه انجام داده بودیم و در فاصله 3 ـ 4 روز بعد از آن بازی نتوانستیم ریکاوری مناسبی انجام دهیم. با این حال فکر می‌کنم امروز برابر نفت آبادان نمایش خوبی ارائه کردیم و روی رشادت دروازه‌بان حریف و بازی خوب مدافعان‌شان، نتوانستیم نتیجه دلخواه را کسب کنیم.

وی درباره دو گلی که استقلال در این دیدار دریافت کرد گفت: ما در نیمه اول روی دو اشتباه فردی و بچگانه گل دریافت کردیم. فکر می‌کنم بعد از آن بازیکنان ما در نیمه دوم از خواب بیدار شدند اما کمی دیر بود. تمام سعی‌مان این بود که تیم را در خط حمله تقویت کنیم. ما در این بازی موقعیت‌های زیادی ایجاد کردیم با این حال حریف خیلی خوب کار کرد و روزنه‌ها را بست.

مظلومی درباره غیبت مجتبی جباری و مهدی امیرآبادی و تاثیر این مسئله بر عملکرد استقلال در این بازی گفت: ما در این بازی چند بازیکن مصدوم داشتیم. پیش از بازی آندرانیک تیموریان هم از ما خواسته بود که در این دیدار حاضر نباشد چرا که خسته بود اما به خاطر غیبت جباری، مجبور شدیم که او را 90 دقیقه بازی دهیم. بازی سنگین 120 دقیقه‌ای برابر پرسپولیس، تبعاتش باخت به صنعت نفت بود.

وی با اشاره به دیدار بعدی استقلال برابر نفت تهران گفت: سه چهار روز بعد باید با نفت تهران بازی کنیم و پس از آن 13 ـ 14 روز تعطیل خواهیم بود. ما برای این بازی فرصت کافی نداشتیم ضمن اینکه من از افکار سرمربی جدید صنعت نفت هم شناخت کافی نداشتم.
تاریخ: 1390/9/23
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: