برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

قمی: رئیس فدراسیون جودو دستور فروش باشگاهم صادر کرد

امیر رضا قمی در گفت‌وگو‌ با خبرنگار ورزشی در مورد تعطیل شدن مجموعه ورزشی جودو امام علی(ع) در شهر ری اظهار داشت: تقریبا چند ماه پیش باشگاهی که در شهر ری توسط بنده هدایت می‌شد به دلیل اعتراض‌های من به شرایط حاکم در جودو با درخواست امینی رئیس فدراسیون تعطیل شد. البته وی منکر این کار شده است اما مطمئن هستم که تمام این اتفاقات توسط امینی رخ داده است؛ اگر در غیر این صورت بود وی می‌توانست با حضور در باشگاه دلیل تعطیل شدن را جویا شود.

وی افزود: با تلاش استاندار شهرری دوباره این باشگاه فعالیت خود را آغاز کرد اما چند هفته پیش باخبر شدم که قرار است این مجموعه به دستور امینی به فروش برسد.البته بنده به دلیل پرونده سازی که دوستان برای من درست کرده‌اند به مدت 9ماه از تمام فعالیت‌های ورزشی محروم و همچنان خانه نشین هستم.

ملی پوش سابق تیم ملی جودو کشورمان در ادامه گفت: با تمام این مشکلات قرار است این مجموعه ورزشی که در شهر ری فعالیت می کند به فروش برسد. البته این باشگاه زمین دولتی دارد و هزینه ساخت این مجموعه را خودم پرداخت کرد‌ه‌ام اما به دستور امینی قرار است فردا تعدادی کارشناس در باشگاه حضور پیدا کنند و با قیمت گذاری این مجموعه را به فروش برسانند.

قمی در پایان گفت: بنده در مصاحبه‌های خود عنوان کرده بودم که دلیل مشکلات فدراسیون کم کاری رئیس فدراسیون جودو است.
تاریخ: 1390/9/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: